РЕЖИСЬОР  
ПРОДУЦЕНТ  
 NICOLAI SLOTHUUS
 MICHELLE NARDONE
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    Дания       година    2010      времетраене    6мин
жанр    Комедия       технология    3D анимация      тема    Други реалности Съзнание
запишете се за регулярни e-mail известия
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailняма да предаваме вашият e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
Юлиян Спасов
публикувано на 9 Юни 2013
П оследната седмица беше доста колоритна откъм жанрове и типове късометражно кино. Днешната анимация след вчерашния приятен романс в Inbox ще ви вкара в един съвсем различен филм – протагонист (главно действащо лице) е маймуна, на която хората се опитват да вдъхнат интелект. Опитите им след поредица облъчвания са успешни, маймуната е умна и нашите хора решават да я качат на ракета и да я изстрелят в космоса на мисия.

Планетите се нареждат, нещо става, маймуната се връща по бързата процедура обратно на Земята в някоя джунгла. Излиза от капсулата с божествена крачка, докато местните маймуни гледат недоумяващо. Една от тях отива при нашия герой и прави нещо съвсем първосигнално и отговарящо на животинските инстинкти нещо. Нещо, което съществува и в нашия свят, само че в леко по-различна форма, усложнена от множеството индустрии, замесени пряко или косвено в това „нещо“. И тук ще кажа, че заглавието е перфектно за интересния поглед, който хвърля филма върху сексуалния нагон. Най-първата първичност... А сега, ако имате богато въображение, представете си този филм, но вместо маймуна, с човек... Интересно, нали. В този по-забавен маймунски вариант обаче, филмът разкрива нещо фундаментално, което служи като гориво на цялата човешка цивилизация – секса. Ако се разровите надълбоко в големите политически събития, войни, мотиви за тях, преврати, революции, обрати, афери и т.н. ще откриете, че в огромен процент от случаите, сексуални отношения между определени фигури са били ключовото нещо, което ги е предизвикало. Този факт уплътнява идеята на Alpha и го прави достоен за гледане от хората, които търсят дълбок замисъл в късото кино. Приятно гледане!
#project #alpha #alpha #2010 #denmark #Nicolai #Slothuus #дания #анимация #комедия #забавна #смешна #komedia #comedy #animation

запишете се за регулярни e-mail известия
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailняма да предаваме вашият e-mail на трети страни
с подкрепата на
ИЗПРАТИ ФИЛМ ЕКИП КОИ СМЕ НИЕ? ПРЕСЦЕНТЪР СТАТИСТИКИ КОНТАКТ
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управлява от сдружение Кинематограф Медия
създаден в България
уебсайт, изграден от uli.space

някои права запазени В© 2012-2018