10.12 20:00ч
Ѕлагоевград
–≈∆»—№ќ–  
ѕ–ќƒ”÷≈Ќ“  
 RICH VAN EVERY
 HEATHER HOLLANDER
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    —јў       година    2013      времетраене    13мин
жанр    ƒокументален       технологи€    »грално кино      тема    √ол€мата картина »зкуство
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
—тефан ƒобрев
публикувано на 25 —ептември 2013
  акво точно е гор€щи€ човек? ћоже би най-точни€т отговор е "каквото си го направиш". “ози фестивал не е обикновен. Ќ€ма програма, ко€то се следва. «а седем дена една пустин€ в Ќевада се превръща в град. ќсновни€т принцип на жителите му са подаръците. ¬с€ка инсталаци€, вс€ко произведение на изкуството, емоци€ или прежив€ване се сподел€ в обществото. јко нещо остава на кра€ на седмицата, когато почистват всички следи от присъствието си, √ор€щи€ „овек е общество. √рупа мечтатели, които обедин€ват ресурсите и умени€та си за да сподел€т едно уникално прежив€ване.

¬ръзката между хората се цени над всичко друго. «а една седмица се формира толкова здррав социум, защото всеки приема други€ без никакви предрасъдъци. ѕомагайки си взаимно хората сбъдват вс€ка мечта, ко€то се ражда от творчески€т дух на всеки индивид. —поделената радост пък избива в още и още по-смели идеи. Ќ€ма граница. ћогат да запълн€т ц€лата пустин€. » както ин и €н кръгът от емоции се затвар€ с умищожаването на физическата част. ’ората сподел€т и тъгата, а това ги сплот€ва в пъти повече. ѕрежив€ването със сигурност е разтърсващо.

«а да стане всичко реалност обаче, всеки в вложил...не, подарил ресурси, но и умени€. –езултатът е съчетаване на всичко с всичко. ќт най-модерни технологии до дървени конструкции, от метал до платове, вс€какви цветове, пълна свобода на т€лото за движение и на ума за въображение. —етивата ни не издържат и си представ€м как енерги€та просто избива, може би през очите, но се сблъсква с чужда енерги€, но н€ма значение всички усещат същото и това още повече засилва емоци€та докато не се превърне във физическо разтърсване. “огава т€лото ти изтръпва, но и това н€ма значение защото винаги можеш да хванеш треперещата ръка на човекът до теб. ¬ момента сподел€те върховна любов, така че може и да не се познавате. ќгледалните ни неврони ни пращат директно в ра€.

—ъздаденото на √ор€щи€ „овек не може да се измери по никаква скала. »зкуството и културата се съчетават по един неверо€тен начин, а –ич ван ≈въри предава и мислите на артистите. ќсновната емоци€ е любовта - към живота и към прежив€ването, а основни€т двигател сподел€нето. “ова общество звучи утопично, но ако н€кога се постигне световен мир, ще изглежда така. ‘илмът се казва ћ≈„“ј, защото една от идеите му е да вдъхнови всеки не просто да си представ€, а да създава мечтите си.
#burning #man #гор€щ #човек #мечта #мечти #dream #art #culture #изкуство #култура #огън #fire #мех #mechа #цв€т #color #nevada #невада #пустин€ #desert #usa #documentary #live #action #документален #игрално #кино

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018