06.8 20:30ч
—офи€
—ловото - изход и вход
”влечени, при€тно изненадани, пон€кога скандализирани и друг път разсм€ни, усп€хме - след немалко дискусии и доста кофеин - да изберем печелившите.
публикувано от »вайло ƒончев на 22/12/2017 в  —ъбити€
 инематограф TALK.
—лед броени дни е първи€т ни  инематограф TALK. ≈лате да излезем от повърхностната реалност, ко€то масови€т медиен stream ни внушава и да навлезем в дълбочина в две теми, провокирани от конкретни къси филми, които ще покажем. ѕерспективи пред българското кино и еволюци€та на социалните мрежи. ∆юстин “омс, ƒрагомир —имеонов,  остадин Ѕонев и ¬ал “одоров са специалните ни гости! ¬ход свободен, 22.11 16:00ч. Studio5
публикувано от Ѕор€на –айчева на 20/11/2014 в  —ъбити€
¬тори семинар се проведе в ё«” Ѕлагоевград
ƒойде време да разкажем за изминали€ семинар в ё«” Ѕлагоевград. ѕровелата се на 24ти март среща със студенти от катедрата по Д“еатрално, телевизионно и филмово изкуствоУ, беше втората подред и вече смело можем да за€вим следното: Ќадежда за българското кино има. ј ръцете, в които ще попадне то, ще са ръце на амбициозни, интелигентни и самоуверени специалисти, конкурентноспособни в света.
публикувано от Ѕор€на –айчева на 11/04/2014 в  —ъбити€
 ъсото кино като феномен @ Ѕлагоевград, 18.03
ƒали естественото развитие на проекта ни изискваше в един момент да слезем от LIVE сцената и да реализираме нещо по-различно, дали вътрешното желание да сподел€ме опита и информаци€та, които събрахме за година и половина, дали възможността да се запознаем с бъдещите умове на родното ни кино. ¬същност, съвкупността от всичко това ни вдъхнови да организираме първи€ ни семинар за късометражно кино в ёгозападни€ университет в Ѕлагоевград. Ќа него представихме две основни теми, прожектирахме късометражни филми, анализирахме ги, и установихме качествен контакт със студентите от факултета по изкуства, катедра  ино и телевизи€.
публикувано от ёли€н —пасов на 20/02/2014 в  —ъбити€
Ћ€тно кино до Ќƒ 
јко 12-ти август ти изглежда като един обикновен делничен ден, грешиш! “ова е ћеждународни€т ден на младежта, който не само, че и у нас ще бъде отбел€зан подобаващо, но и ние ще участваме в него!
публикувано от ёли€н —пасов на 09/08/2013 в  —ъбити€
Dean Mason @  инематограф LIVE
Dean Mason е режисьор, сценарист и дори актьор в —јў, работил с н€кои доста големи имена от ’оливуд. “ук е, защото наскоро започна реализаци€та на американската независима продукци€ Surrender.  акво означава независима продукци€?  акво е нужно, за да бъде един филм успешен?  акво има тук и какво липсва в ’оливуд?  ак вижда Ѕългари€? Watch it.
публикувано от ёли€н —пасов на 15/07/2013 в  —ъбити€
◄       1       ►
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018