06.8 20:30ч
—офи€
Ѕ≈–Ћ»ЌјЋ≈ѕ»—
Дѕрибрах се един ден и заварих тригодишни€ ми син да си играе с ќскара. ѕо това време б€х убедена, че статуетките се прав€т от чисто злато, но по-късно осъзнах, че при леко търкане с нокът, облицовката започва да се бели. ќскар отвътре е сив и това всъщност е страхотен символ за същината. «латото е в нас самите!У - разказа ∆улиет Ѕинош, председател на международното жури на 69тото ДЅерлинале".
публикувано от јлександър ћилчев на 24/02/2019 в  ‘естивали
New Wave Festival 2015
New Wave Festival се организира между 21 и 24 януари за втора поредна година от ЌЅ” и представ€ най-актуалните късометражни заглави€ от цели€ Ѕалкански и черноморски регион.  ои са филмите, които се отличават, какъв е състава на журито и какви други свързани събити€ ще се случат около New Wave?
публикувано от ёли€н —пасов на 23/01/2015 в  ‘естивали
IV издание на фестивала Д¬ ќбективаФ
Ѕ€ха раздадени наградите на ≤V фестивал за късометражно кино Д¬ обективаФ, който се организира от Д√ръндж меди€Ф с подкрепата на община јсеновград. ѕред препълнената със зрители зала в —тари€ съвет б€ха прожектирани 13 игрални късометражни филма от различни жанрове на дипломирани режисьори, студенти и любители непрофесионалисти, които участваха в конкурсната програма.
публикувано от ёли€н —пасов на 13/05/2014 в  ‘естивали
17 ћеждународен —офи€ филм фест
ќтново дойде времето на ћеждународен —офи€ филм фест. —ега за 17ти пореден път, отново в столицата, както ни подсказва името ще се състои отново най - гол€мото събиране на кинаджии и киномани на родна почва. ћлади и не толкова млади таланти ще имат отново възможността да представ€т своите проекти пред български€ кино елит.
публикувано от ёли€н —пасов на 14/06/2013 в  ‘естивали
◄       1       ►
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018