17.10 19:00ч
—офи€
–≈∆»—№ќ–  
—÷≈Ќј–»—“  
 IVAN MENDOZA
 NICK LASLOWICZ
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    √ермани€       година    2013      времетраене    6мин
жанр    ƒокументален       технологи€    FX ефекти      тема    ћаги€ “ехнологии
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
ёли€н —пасов
публикувано на 7 јвгуст 2013
T he Centrifuge Brain Project, макар и в момента да е в документално кино, защото н€ма по-добро жанрово определение (от  наличните), той е faux documentary. √оворил съм ви за този тип кино и преди в Project Kronos.

ќт друга страна, фактът, че един подрастващ до 12-13г би се вързал на този филм не знам дали е забавен или леко обезпоко€ващ. Ќормално е, защото аналитичното и сравнителното мислене, чрез които средно интелигентен човек би казал: „това е невъзможно“, се развиват по-късно. ”ви, изключени€ винаги има... ѕреди месец пуснах филма на една при€телка и т€ взе, че ме попита със сериозен фейс „ама наистина ли, искам да ида там“. “€ си е умна, но може би от разсе€ност просто се обърка (над€вам се,). — това може би Centrifuge Brain Project е подход€щ филм да си направите шега с н€кой, особено ако го изрежисирате с при€тели, които да му разказват надъхано за въпросни€ парк. 
—ега по-сериозно. “ози филм е създаден от Institute for Centrifugal Research, a най-отгоре на сайта, Nick Laslowicz (учен и CEO на института) е написал: „Gravity is a mistake. We work hard to correct it”… не знам по-сериозно от това накъде можем да дискутираме филма. јз б€х планирал да направ€ един кинематографичен анализ, но ми е твърде смешно в момента, за да се съсредоточа... http://www.icr-science.org «абавл€вайте се и имайте предвид, че в дългосрочен план много такива други идеи са звучали за времето си абсурдни, но след години са се осъществ€вали, така че никога не можем да сме на 100% сигурни дали спекулативната наука н€ма да вдъхнови истинската такава. “р€бва да обърна и специално внимание на наградите, които филмът е спечелил. :)
#the #centrifuge #brain #project #nick #laslowicz #germany #documentary #2013 #faux #фалшив #документален #игрално #кино #fx #effects #ефекти #германи€ # #

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018