14.12 19:30ч
—амоков
–≈∆»—№ќ–  
ѕ–ќƒ”÷≈Ќ“  
—÷≈Ќј–»—“  
 MATTHEW JENKIN
 Ninja Milk
 MATTHEW JENKIN
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    јвстрали€       година    2012      времетраене    11мин
жанр     омеди€       технологи€    »грално кино      тема   
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
ясен “аха
публикувано на 29 ћарт 2014
  акъв брил€нтен австралийски „ром ком“! “олкова добре въздейства, че да ти оправи ден€ и да те накара де се усмихнеш. «ащо? «ащото посланието е такова, че, едва ли не, ти казват „—поко, не се коси! ∆ивотът продължава. :)“. ¬сички сме имали трудни разд€ли, а сигурно и н€кои от нас и ще имат занапред, но тук ни учат на един лек, който бързо да ни върне в реалността и да ни накара да спрем да се оплакваме и “bitch-ваме”.

ѕърво, актьорската игра е на ниво. »ма само трима персонажи, но и тримата показват изкуството да си комедиен актьор, което пон€кога  е по-трудно от драматични€. Melanie (Matilda Brown) се превъплъщава в жена, ко€то професи€та и е, от сво€ страна, да изпълн€ва различни роли, за да задоволи клиента си. Ќе, не става дума за компаньонка, което обаче беше първото ми впечатление, когато Michael (Alan Dukes) се обажда по телефона и казва „»скам да поръчам момиче“. “ой от сво€ страна играе стереотипни€ мъж под чехъл и началните close-up кадри на орнаменти в къщата му, доказват и това какъв чистник е.

Cockatoo е и филм за искането на човек да чуе неизреченото, че да може да продължи напред. “ова е нормално, защото всеки иска да разбере какво ще се случи в кра€ и затова чака рекламите, антракта или да отмине контрольора, когато чете в градски€. јз си признавам, че в това отношение си приличам с Michael, но мисл€ и, че и всички сме. —ъщо и тук се зас€га проблемът, с това, че не можем просто да заменим даден човек.  олкото и добра да е Melanie, т€ не може да запълни напълно празнотата оставена от бившата на Michael. “а т€ дори не може да изкара добър британски акцент!

ћоже момчетата да не се израз€ват така, но в момента съм повли€н – истори€та е сладка. ∆егва те „ей тук“ (соча си сърцето). Ќо това не е само мое мнение, ами е и на множеството фестивали, на които филмът е участвал, и на които е печелил награди, като, например,  Flickerfest (јвстрали€), Outbox International Film Festival (Ћиван). Ѕраво, Matthew Jenkin!

»злъгах за британски€ акцент – в кра€ т€ се справ€ пор€дъчно добре и с думите си действа на Michael, както би му подействала кофа студента вода – освежаващо и отрезв€ващо. »ли кр€съка на мъртвата птицата Cockatoo,ко€то т€ е тр€бвало да играе при бивш клиент. ј все пак разбираме, че този клиент след това е намерил друга птица. :)
#australia #cockatoo #love #heartbreak #австрали€ #любов #сърце #разбито #matthew #jenkin #ninja #milk #chick #мацка #секс #sex

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018