17.10 19:00ч
—офи€
–≈∆»—№ќ–  
—÷≈Ќј–»—“  
 JONAS KVIST JENSEN
 JONAS KVIST JENSEN
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    ƒани€       година    2012      времетраене    17мин
жанр    ”естърн       технологи€    »грално кино      тема    »ронични обрати —мелост
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
ёли€н —пасов
публикувано на 2 ƒекември 2013
D efinitely Dead е много интересно заглавие, което изплува от океана, наречен интернет, защото е уестърн. ”естърна е слабо развит жанр в късометражното кино, поради две основни причини. ѕърво, на фона на модерни€ св€т, си е тривиален като ц€ло. ¬торо, скъп е. ѕо-лесно е да снимаш филм в бъдещето, защото костюми и декори и сега се намират лесно. ƒа снимате обаче филм in the middle of nowhere, с герои, чиито грим, прически, облекло се прав€т трудно, в типично уестърнските интериори... ¬ече говорим за големи бюджети, а предвид пазара, те надали ще бъдат възвърнати. «атова и този филм привлече интереса ни. ќказва се, че не е правен с много гол€м бюджет. ќт неофициален източник е около 50к евро. √ледайки филма, допускам, че е възможно да е толкова, защото е сниман изц€ло в една ста€, а привеждането на една ста€ в такъв стил може и да бъде сравнително евтино, ако екипът, отговорен за това е с по-креативно мислене. —амо от едно парче дърво могат да се направ€т хил€ди декоративни неща, стига да имаш иде€та какво да го правиш.

—лед като обсъдихме изпипаната и добре направена визи€ на филма, ко€то наистина ни потап€ в света на истинските каубой, тр€бва да признаем и останалите качества на филма. јктьорската игра... чудесна. ѕерфектно хванат баланс между драма, лека пароди€ и съвсем малко театрално преиграване. — това филмът не може да се каже, че осмива, но ни кара да ги по-скоро през призмата на абсурдизма, отколкото на реалната драма, че русата мацка може да бъде много лошо наказана (най-веро€тно убита), докато нейната „мадам“ отказва каквато и да е защита. ћного ми хареса прехода от тази драма към втората част на филма, където солидарността като че ли се по€ви. »ли само желанието за пари. Ќе съм много сигурен тук.
 
ќт гледна точка на сюжета... всичко е чудесно, освен „бл€скав舓 happy end… “ази истори€ беше твърде добре разказана, за да не завърши с брутален обрат. “ова, разбира се, не омаловажава филма, но н€какси губи онзи висок ефект на късометражното кино, в който се чувствате като ударен от ток.
 
» сега, изненада... јко не сте прочели случайно, филмът е от ƒани€. Ќе от американци или австралийци, на които по им отива да реализират този жанр, а от датчани, което е впечатл€ващо. “р€бва да им вземем интервю на тези пичове!
#Definitely #Dead #JONAS #KVIST #JENSEN #2012 #western #уестърн #игрално #кино #live #action #denmark #дани€ #проститутка #prostitute

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018