14.12 19:30ч
—амоков
режисьор  
продуцент  
сценарист  
 Nacho Gayan
 Agosto
 Charles Bukowski
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    »спани€       година    2013      времетраене    2мин
жанр    –еклама       технологи€    »грално кино      тема    ¬дъхновение
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
—ветлана “одорова
публикувано на 28 ћарт 2018
екламата е 100% психологи€. ѕродаването е прелъст€ване. “ова са добре познати, азбучни истини на маркетинга. ќсвен това, за всички ни е добре известно, че най-добри€т начин да прелъстиш, е като изкушиш въображението и задействаш фантази€та на човека.

ƒобрите рекламни агенции успешно използват тези прости психологически принципи. ÷елта, разбира се, е да се вмъкнат в подсъзнанието, да се заигра€т с най-силните желани€, да подръпнат струните на най-тайните слабости човешки. » резултатите често са много добри. «ащото вместо примитивно да натрапват и пробутват конкретната стока, те всъщност представ€т един начин на живот и мислене, от който да ти се прииска да бъдеш част.

–екламата на Dewar‘s е точно такъв пример. “€ ни подтиква да изберем съществуване, което да ни превърне от обикновени, с нищо незабележими създани€ в удовлетворени, уверени в себе си, смислени хора. ƒа живеем истински, пълноценно и на максимални обороти, а не просто жалко да съществуваме. ƒа бъдем себе си - такива, каквито искаме, не, по-скоро се нуждаем да бъдем.
”ниверсалността на това послание ни се внушава чрез бързата см€на на героите, местата и занимани€та. Ќезависимо дали си автомобилен състезател, или инвестиционен банкер, или музикант, или какъвто и да било друг - това е единствени€т смислен избор. — каквото и да се занимаваш, то тр€бва да е нещото, което те изгар€ отвътре, не ти дава покой, нито пък избор, то тр€бва да е всъщност единствената ти възможност да опазиш разума си. »наче не си струва. “ова е единствени€т начин. Ќ€ма друг и никога не е имало!

«аснета добре, но доста познато и очаквано, рекламата е като мотивационно филмче, надъхващо и окрил€ващо. “€ дължи огромната част от внушението си на изключителните думи - силни и красиви - на „арлз Ѕуковски от стихотворението «начи искаш да бъдеш писател". ƒуми, които действително могат да се отнесат към вс€ка дейност, към всеки живот, към всеки човек.

» да се приземим накра€ с реалистичното - какъвто и да изберете да бъдете, Dewar's са винаги насреща за празнуване или утеха. Ќаздраве!
#реклама #„арлз #Ѕуковски #уиски #вдъхновение #advert #advertising #ad #Charles #Bukowski #whiskey #Scotch #inspiration #dewars

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018