24.10 19:00ч
—офи€
–≈∆»—№ќ–  
—÷≈Ќј–»—“  
 BEN ASTON
 Maria Hummer
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    ¬еликобритани€       година    2013      времетраене    14мин
жанр    ƒрамеди€       технологи€    »грално кино      тема    ѕрестъпление »ронични обрати
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
—тела ћихайлова
публикувано на 20 Ќоември 2014
B en Aston и Maria Hummer създават лентата като упражнение в Ћондонското филмово училище. Ben Aston е роден в Ћондон и обича да разказва за първи€ си опит с режисирането, а именно - когато е на 11г и участва в създаването на куклено шоу с динозаври. »стори€та в Dinner and a Movie е вдъхновена от телевизионни€ документален филм "Jail Date" на Lizzie Wingham. ѕрослед€ват се прежив€вани€та на н€колко мъже в различни етапи от взаимотношени€та им с жени-затворнички. Ћюбопитното е, че мъжете се чувствали напълно сигурни в тези връзки, тъй като се из€в€вали като спасители и жените реално н€мало как да им бъдат отнети.

√лавни€т герой Randy намира сво€та изгора по същи€ начин, пише си писма с не€ и по този начин си спест€ва възможността да бъде отхвърлен. ѕривидната идили€ обаче е посечена от освобождаването на любимата Crystal. –еалната среща и взаимотношени€ са като удар с мокър парцал в сравнение с досегашната епистоларна романтика. ¬ъпреки че образът на Crystal започва да се изкрив€ва все повече за зрител€, за Randy любовта, "тази кучка сл€па", надмогва дори очевидните несъответстви€ със срещата-мечта.¬ любовта безплатна е само луната и определено това “рандеву” излиза солено на Randy. ѕринуден е да изслуша н€кои тежки истини, но в кра€ на истори€та именно това прежив€ване го изстрелва високо в социалното му израстване.

» да в€рваме, и да не в€рваме в любовта, вселенски€т подбор винаги нарежда след кофата с "обратна вода", кофа с далеч по-при€тна консистенци€, за ко€то си заслужава да почакаме. Ѕих посъветвала всеки да си направи месечен баланс на самочувствието и по този начин да си даде поне бегла сметка защо не тр€бва да съди строго този персонаж.

​∆анрът на Dinner and a Movie е определен като “dramedy” - ловка снадка между драмата и комеди€та. Ћентата е официално избрана в селекци€та на стабилен брой международни фестивали през 2013 г., сред които Edinburgh International Film Festival 2013, Palm Springs International Shortsfest 2013, London Short Film Festival 2013, UNI Shorts - International Student Film Festival и други.
​​
#dinner, #movie, #2013, #вечер€, #филм, #UK, #¬еликобритани€, #Ћондон, #London, # #Ben #Aston, #Radly, #Crystal, #prison, #затвор

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018