Българско късо кино
нов филм всяка сутрин в 8:00ч
Нашият „Месец на българското кино” предприе неочаквано развитие след като COVID-19 ни прикова вкъщи. Решихме да ви покажем, че българското не е само в традиционните ни блюда на маса, то е също така в смисленото късо кино. И ако те се грижат за доброто състояние на имунната ви система, то киното може да подкрепи душата ви с така липсващото в момента усещане за свързаност, с мъдростта и историите, които стотици наши сънародници са оставили в късометражната форма.

Създадохме тази страница, за да представяме всеки ден по 1 български филм, изграждайки безплатна и достъпна за всеки база с филмите, оставящи отпечатък в българската филмова индустрия.
с подкрепата на   
Българско
късо кино

нов филм всяка сутрин в 8:00ч
Нашият „Месец на българското кино” предприе неочаквано развитие след като COVID-19 ни прикова вкъщи. Решихме да ви покажем, че българското не е само в традиционните ни блюда на маса: то е също така в смисленото късо кино. И ако те се грижат за доброто състояние на имунната ви система, то може да подкрепи душата ви с мъдростта и историите, които стотици наши сънародници са оставили в късометражната форма.
Създадохме тази страница, за да представяме всеки ден по 1 български филм, изграждайки безплатна и достъпна за всеки база със филмите, оставящи отпечатък в българската филмова история.
с подкрепата на