АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010
2009 55
2008 2007 1974 1956
  Норвегия Венецуела Индия Сърбия & България Аржентина Бермуда Китай Великобритания Испания САЩ ЮАР Гренландия Австрия Тайланд Америка Австралия Иран Русия Южна Корея Босна и Херцеговина Япония Дания Германия Европа Хонг Конг Колумбия CAN+JAP+RUS Бразилия Белгия Швеция Ирландия Хърватска Португалия Мексико Чехия Хаити Израел Египет Малайзия Полша Франция Нова Зеландия Гърция Сърбия Румъния Холандия Швейцария България Канада Украйна
Услугата
Какво ще се случи, когато един журналист започва да разследва обява на бизнес, занимаващ се с легално отсичане на глави? "Услугата" е трилър на високо ниво, който ще ви преведе през тънката граница между нелепата шега и зловещата истина.
БОРИС НИКОЛОВ / България ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
The Mystery of Flying Kicks
Правят ли ти впечатление старите маратонки, които понякога виждаш провесени на връзките си по жиците? Как си ги обясняваш? Наркотици, банди, акт на изкуството? Този уникален документален филм изследва феномена в дълбочина.
MATTHEW BATE / Австралия МУЛТИМЕДИЯ / ДОКУМЕНТАЛЕН
Love Hate
Том е от онези винаги мили и възпитани типове, които макар и да не извикват лоши чувства у вас, в един момент просто игнорирате тяхната свръх учтивост. Един ден обаче се появява една мистериозна жена в черно, чиито възгледи са живота са коренно противоположни.
DYLAN & BLAKE RITSON / UK ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
EX E.T.
Някъде там в необятната Вселена, съществува една планета, на която живее интелигентна раса, развила се до подобно на нашето ниво. Всичко там обаче се случва под строго установена схема на повтаряемост и праволинейност... до появата на едно хлапе.
BENOIT BARGETON / Франция 3D АНИМАЦИЯ / ФИЛОСОФСКИ
Intercom
В един обикновен жилищен блок, съседите не са особено комуникативни помежду си, но всички започват да наблюдават движенията на току що нанеслия се младеж, до момента в който не се срещат в интеркома...
MARK GUTTERIDGE / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Alma
Думата alma на испански означава душа. Ex-аниматорът от Pixar, Rodrigo Blass, разказва историята на едно момиченце, което се разхожда из снежните улици на Барселона и се спира пред магазин за кукли, в който вижда нещо... необичайно.
RODRIGO BLAAS / Испания 3D АНИМАЦИЯ / ТРИЛЪР
Chick
Chick е филм за една... Не, това не е просто филм, това е приказка за една дама, която вечеря с мъж, но много бързо любопитството прераства в желание, желанието в енергия, енергията в страст, страстта в... Chick.
MICHAL SOCHA / Полша АНИМАЦИЯ / САТИРА
Bargain
Една не особено сексапилна жена се озовава седнала на един диван до гаджето на сестра си в нейно отсъствие и иска от него да си свали тениската. Какво ще направи той? В Bargain има нещо умопомрачаващо просто и в същото време екзистенциално красиво.
RACHEL GIVNEY / Австралия ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+