23.8 21:00ч
Ѕлагоевград
–≈∆»—№ќ–  
 DAVID LEWANDOWSKI
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    —јў       година    2013      времетраене    3мин
жанр    ƒрама       технологи€    ћузика      тема   
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
ћила ƒаскалова
публикувано на 17 ёни 2014
Ћ уна. Ѕейзболни медали и трофеи. ƒжойстик на преден план, б€л екран за фон.  утийки с хапчета, кръстени на дните на седмицата, ако се загледаш в буквичките на капачетата. » балони и картички, купени и подарени, за да донесат надежда, превърнали се в малки добронамерени жестове за декораци€. ‘рагменти от звуци. 

Ќе описвам това, което всички виждат в този клип, без цел и смисъл. ѕодчертавам смисъла, защото всеки от тези кадри ни разкрива малка част от една истори€. —лавно минало, тревожно насто€ще, а бъдещето - все още неизвестно, както и субектът на истори€та. ѕо€в€ва се и той, осакатен, пие хапчето за днес. ¬сичко е фрагменти, също като музиката, но всеки образ, всеки звук ни се поднас€ със сво€та тежест и красота. 

ѕосле настъпва безтегловността, в ко€то всичко полита и се слива с останалото. ‘рагментите си пасват перфектно, виждаме новопоникнала ръка, чуваме мелоди€; минало, насто€ще и бъдеще се губ€т едно в друго и болката и травмата с€каш изчезват за миг. «вуците и картините стават все по-последователни, все по-плавно преливащи се от секунда в секунда, докато накра€ се превръщат в чисти музика и цветове... —лед което ни връщат в реалността, н€колко тона по-мрачна отколкото преди да започнем да гледаме. ¬се още не мога да прецен€ дали усмивката на лицето на Elijah Wood отбел€зва триумфа на красотата на илюзиите над реалността или е белег на чиста лудост. ¬същност разлика между двете май н€ма.
#flying #lotus #tiny #tortures #usa #music #video #david #lewandowski #elijah #wood #arm #baseball #pill #pills #fantasy #reality #dark #drama #щатите #америка #американски #клип #музикален #музика #klip #muzikalen #america #илайджа #ууд #elijah #wood

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018