24.10 19:00ч
—офи€
–≈∆»—№ќ–  
—÷≈Ќј–»—“  
 Bo Mirosseni
 Bo Mirosseni & Brian C. Thornton
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    —јў       година    2015      времетраене    5мин
жанр    –омантичен       технологи€    »грално кино      тема    ќтчуждение “ехнологии
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
ёли€н —пасов
публикувано на 17 Ќоември 2015
ќ тношени€та могат да бъдат сложно нещо, а спецификите на съвремието допринас€т за това усложн€ване. ѕреди, едно подвикване, пл€скане по дупето или дори поглед са могли да ви предизвикат да ревнувате... или да се ступате. —ега, един коментар или like от не когото тр€бва може да ви обсеби съзнанието. ¬ състо€нието на информационен потоп се оказва по-трудно да намерим златни€ и за двамата баланс, за да бъде връзката това, което € осмисл€ – красота и любов.

—тилът на Glue е чуден за такъв тип сюжет, разкриващ фини фрагменти от живота на двама млади. » както подобава за себеуважаваща се американска продукци€, те са почти „сладки“ и достатъчно небрежни, за да се припозна€т в т€х повечето двойки, които се препъват в битови камъчета по пътеката на любовта към... какво?  аква е всъщност целта на една връзка? ƒа бъде връзка? ƒа бъде платформа за щастие и успехи? ƒеца? ”др€не в собствените ни невидими стени в (под)съзнанието?
 
–азбира се, че можем да гледаме на Glue и като на злободневна смешна ситуаци€ от бита на двама сериозни iфенове, без да търсим дълбочина, но всъщност, полето на двамата герои открива много точки за размисъл. ¬секи сам открива за себе си отговорите на въпросите, а самите въпроси изникват с наблюдение. ѕрави ли ви впечатление, че образът на младите двойки през последните десетилети€ не се различава особено от този в Glue? —тига, връзката е като творение на изкуството. ¬с€ка една може да бъде уникална и създаваща сво€ собствена истори€ в реалност, измислена и споделена от двата индивида. » въпреки това нер€дко около нас виждаме хора, изпадащи в едни и същи предсказуеми казуси, от които получавам дежа вю. „“€ и “ой“ – култов български сериал по забележете – канадски сценарий, реализиран в повечето европейски страни. Ћокална адаптаци€ има, но е минималистична. “а, този сериал добре обобщава добре познати€ низ от (траги)комични ситуации в ежедневието. ≈то за това говор€.  олко ли хора живе€т във „връзка“, с вкоренена такава представа от меди€та и филмите за връзките?  окошката или €йцето предхожда егото? јми човешката глупост? „овека е склонен пон€кога да се вторачва във връзката, забрав€йки да мисли за партньора.

Ѕъдете просто себе си. Ќе мислете за „връзка“. ћислете просто за човека, когото обичате/харесвате. “ова е достатъчно. ¬сичко друго ще си дойде след това.

¬ бележка под лини€, тр€бва да отбележим, че актьорската игра е автентична до момента с микровълновата печка... “ази слабост, макар и неприемлива от режисьорска перспектива. е характерна за low или zero-budget продукции, в които не всички участващи пред и зад кадър са с достатъчно практика. 
#romantic #Bo #Mirosseni #& #Brian #C. #Thornton #2015 #usa #couple #love #couple #cute #young #sex #every #day #life #lifestyle #complicated #relations #любов #връзка #двойка #млада #двойка #млади #сащ #романтичен #романтика #смешен #комеди€ #comedy

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018