17.10 19:00ч
—офи€
–≈∆»—№ќ–и  
 »Ќ≈ћј“ќ√–ј‘»—“  
—÷≈Ќј–»—“  
 SEB & BEN MCKINNON
 BEN
 SEB
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава     анада       година    2013      времетраене    8мин
жанр    ‘ентъзи       технологи€    ћузика      тема    ¬дъхновение »зрастване
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
јтанаска „олакова
публикувано на 18 јприл 2014
ѕ ърво искам да посоча, че KIN не е просто част от ц€лото, не е просто поредни€т къс филм – KIN е естетическа експлози€ и в случа€, думите не могат да опишат удоволствието и насладата от вид€ното.

ќще с началните кадри той ни вплита в друг св€т. ќт самото начало до кра€ на това осемминутно прежив€ване пред зрител€ всеки кадър се представ€ с наситеност и пъстрота на цветовете, музикално уплътн€ване на действието, забележително улав€не на природните феномени, както и прекрасна актьорска игра.

KIN е първата част от приказната трилоги€, разказваща и вплитаща н€колко различни сюжета в едно магично и прекрасно естетическо прежив€ване. —ъс сигурност след успеха на първата част Seb & Ben McKinnon са изправени пред сериозните очаквани€ за последващите две част: Salvage & Requiem. јз лично очаквам с нетърпение по€вата им, с ко€то и самата истори€ ще се уплътни и ще ни пренесе в други земи и времена.

ќсвен поредицата къси филми, проектът KIN включва графична новела, оригинален саундтрак, както и множество илюстрации, снимки и картини, съотнесени изц€ло към сюжетните линии. ¬сички тези продукти могат да се намер€т на официални€ сайт: тук 

Ќа базата на вид€ното в първата част KIN става €сно, че действието се раздел€ и обособ€ва в най-общо три основни сюжетни линии. »нтересното е, че и трите са уникални сами по себе си, те са в различно време, а дори и изначално в различно пространство. ¬ процеса обаче се забел€зват индикатори, които стават общи и за трите сюжета, което постепенно преминава и в пълното им сливане.

ѕредставената визи€ в KIN е оригинална и нова, т€ ни вплита в нещо, невиждано досега – встъпването в измисленото, магичното и фантастично битие, което е представено в една синтеза от различни времена и страни. » въпреки преплитането на тези диференцирани по същество сюжетни линии, всичко става толкова естествено, че дори не учудва, което е и пр€ко следствие от майсторското представ€не на развитието на действието, както и прецизността на извеждане на всеки един детайл, присъстващ в протичащите кадри.  

¬ това епично-магично прежив€ване, не са забравени и символите, които изскачат във всеки един кадър. ¬ъведените още в първата част от брат€та McKinnon артефакти ще получат своето дълбинно, смислово значение едва при обхващане на ц€лата трилоги€. ќще една от причините да чакаме с нетърпение следващите две части.
ѕрепоръчвам KIN на всеки, защото това е филм, който Ќ≈ “–яЅ¬ј да се подмине – с други думи, ако искате да изживеете осем минути епичност, това е филмът!
#kin # »Ќ #–ќƒ #KIN # анада #Canada #—еб #ћаккинън #Seb #McKinnon #Ѕен #ћаккинън #Ben #McKinnon # ъсометражно #кино #Short #film #‘ентъзи #Fantasy #ћузика #Music #“рилоги€ #Trilogy #≈пичен #Epic #–ицар #Knight #ћаги€ #Magic

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018