24.10 19:00ч
—офи€
–≈∆»—№ќ–  
 N. HONNOLD & A. ZHURAVLOV
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    —јў       година    2013      времетраене    9мин
жанр    “рилър       технологи€    »грално кино      тема   
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
ёли€н —пасов
публикувано на 18 ƒекември 2013
L a Donna може би не е това, което повече от вас биха очаквали във филм с такова описание, но това е разбираемо, защото La Donna принципно не е типичен филм. ѕодхода, с който Nathan Honnold и Alex Zhuravlov разказват истори€та е нестандартен. — това и интересен. ‘илмът е бавен, наистина, но в това си има чар.  огато действието се развива бавно, това първо настройва зрител€ на друга вълна, второ, това дава възможност да се обърне повече внимание на визуалното изграждане, детайлите, обстановката, поведението на самите герои... което е също толкова бавно, колкото и ритъма на филма. “е просто са си бавни хора.
 
ќт друга страна, ние като зрители в един момент започваме да чувстваме емпати€ и да им съчувстваме, защото те се опитват да внесат тръпка в живота си. “ръпката от младите години, ко€то отдавна са изгубили. ѕредставете си La Donna, но с млади герои. “огава веро€тно по съвсем друг начин щ€хте да възприемете филма, защото сме свикнали старите хора н€какси да прав€т други неща. ќт друга страна, ги оправдаваме за тези безразсъдни постъпки, особено в страна като —јў, където всеки има право да ги застрел€ в частни€ си имот, защото когато живота стане скучен, нещо тр€бва да се случи. јко не се случи, то значи човек е загубил онази душевна енерги€, ко€то прави младите млади.
 
«атова и тази „бавност“, с ко€то се развива действието е оправдана, защото допълва усещането за т€х като двойка. ј и има още нещо... филмът е затишие, което завършва ударно с куршум. ¬ този тип кино си има чар, а филмите, които биват разказани по такъв начин не са малко.
#la #donna #dona #nathan #honnold #alex #zhuravlov #2013 #usa #сащ #трилър #thriller #live #action #игрално #кино #смърт #death #old #couple

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018