17.10 19:00ч
—офи€


ревю
име
e-mailавтор
ёли€н —пасов
публикувано на 9 јвгуст 2013
ј ко 12-ти август ти изглежда като един обикновен делничен ден, грешиш! “ова е ћеждународни€т ден на младежта, който и у нас ще бъде отбел€зан подобаващо. ¬ разгара на л€тото, когато —офи€ е почти празна, все пак има какво да се прави на 12 август – можеш да се вдъхновиш от успешни младежки проекти, да чуеш най-добрите есета на европейска тематика или пък да погледаш кино под звездите.

ќт 16:00 до 22:00 часа пред Ќƒ  те очакват н€колко  инициативи, които си заслужава да видиш.  ато за начало, между 16:00 и 19:00 часа ще можеш да разбереш кой седи зад реализаци€та на най-добрите младежки проекти в Ѕългари€ през последните н€колко години. ќрганизации, които са изпълнили проекти по програма „ћладежта  в действие“, ще разкажат повече за т€х и за натрупани€ добър опит.

ќт 19:00 часа можеш да станеш свидетел на награждаването на победителите в конкурс за есе „≈то така се прави!“, затова ела и разбери как се прави! ўе имаш възможност да чуеш и как звучат 10-те най-добри творби, отличени от журито. » понеже повечето от нас си мисл€т, че зна€т много за ≈вропа и за ≈вропейски€ съюз, това е шанс да сравниш и обогатиш знани€та си. ≈сетата са с основна тема - как се случва адаптирането на европейски ценности в Ѕългари€ и по какъв начин се случват демократичните процеси.

—лед есетата ще можеш да гледаш л€тно кино на открито, което ще започне около 20:45ч. Ќа него ще бъдат представени част от най-добрите късометражни филми, представени през 2013 на LIVE издани€та ни, не от кого да е, а от водещите на  инематограф LIVE. “огава ще се състои и премиерата на ќпасно близо на Ћюбомир …ончев.

 ампани€та се организира от ћинистерство на младежта и спорта и Ќационален център „≈вропейски младежки програми и инициативи“ във връзка с отбел€зването на 12 август – ћеждународен ден на младежта. ѕартньори в не€ са Ѕ√радио,  инематограф.BG, Prestigio и Canyon.

‘илмите, които ще бъдат прожектирани са "Ўшшт... ѕопей ми!" на ѕетър ¬ълчев и јндрей ¬олкашин, "ƒрасканица" на Ћюбомир ѕечев, "¬ час с Ѕотев" на ƒе€н Ѕарарев, "ќпасно близо" на Ћюбомир …ончев, "—олено и сладко" на ѕоли √енчева, "«аложна къща" на Ќешка  араджинска.

¬ход свободен!

Ќачало: 20:45ч

 
#12 #август #международен #ден #на #младежта

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018