08.7 20:30ч
Пловдив
РЕЖИСЬОР  
ПРОДУЦЕНТ  
 KEVIN LACY
 STARRING JOSH
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    САЩ       година    2011      времетраене    5мин
жанр    Комедия       технология    Игрално кино      тема   
запишете се за регулярни e-mail известия
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailняма да предаваме вашият e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
Стефан Добрев
публикувано на 7 Октомври 2013
Т ози тип ми напомня на мен, когато бях кръгъл идиот. Дано не съм единственият, който се припознава защото ще е доста неудобно. Е, друго е неудобно. Мъжете понякога наистина сме наивни. Но кой може да мечтае като нас? Оставяме цялата си душа в един блян и нямаме никакво съмнение, че ще умрем в ръцете на любимата си. Обичаме не въпреки, а заедно с недостатъците.

Днешно време е трудно да опознаеш някого. Комуникацията става в интернет или по телефона. А там можем да скрием кои сме. И да сме други. Защо ли се опитваме да го правим, като само боли повече. Източните философии те учат да бъдеш себе си. Всеки си знае как. И точно защото всичко е в интернет трябва да внимаваме. Ами ако не съберем достатъчно лайкове? Трием статуса, обвиняваме алкохола или някой wannabe хакер. И се скриваме по-надълбоко.

Love Sick не изглежда толкова голям, но в първата си година е спечелил 4 фестивални награди, включително и филм на годината. Може би съдиите също виждат себе си в наивния пичага. Е, той прекалява естествено. Хареса ми и тънката подигравка с Джъстин Бибър. Който не знае, той е изкуствено създадена знаменитост с цел да затъпява младото американско население и да обърква тотално любовния а оттам и сексуалния им живот. Нещо като чалга културата у нас.

Не виждаме другата гледна точка обаче. Със сигурност жените не са във възторг от някакви случайни типове, които се "влюбват" в тях от пръв поглед. Но какво да се прави, когато светът е толкова объркан, че нуждата да споделяме любов остава незадоволена? Цъкаме Warcraft и отглеждаме котки.
#love #sick #chase #true #stupid #любов #глупост #любовна #история #story #истинска #гоня #гони #бибър #bieber #награда #фестивал #winner #победител

запишете се за регулярни e-mail известия
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailняма да предаваме вашият e-mail на трети страни
с подкрепата на
ИЗПРАТИ ФИЛМ ЕКИП КОИ СМЕ НИЕ? ПРЕСЦЕНТЪР СТАТИСТИКИ КОНТАКТ
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управлява от сдружение Кинематограф Медия
създаден в България
уебсайт, изграден от uli.space

някои права запазени В© 2012-2018