18.12 23:30ч
—офи€
–≈∆»—№ќ–  
ѕ–ќƒ”÷≈Ќ“  
 KEVIN LACY
 STARRING JOSH
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    —јў       година    2011      времетраене    5мин
жанр     омеди€       технологи€    »грално кино      тема   
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
—тефан ƒобрев
публикувано на 7 ќктомври 2013
ози тип ми напомн€ на мен, когато б€х кръгъл идиот. ƒано не съм единствени€т, който се припознава защото ще е доста неудобно. ≈, друго е неудобно. ћъжете пон€кога наистина сме наивни. Ќо кой може да мечтае като нас? ќстав€ме ц€лата си душа в един бл€н и н€маме никакво съмнение, че ще умрем в ръцете на любимата си. ќбичаме не въпреки, а заедно с недостатъците.

ƒнешно време е трудно да опознаеш н€кого.  омуникаци€та става в интернет или по телефона. ј там можем да скрием кои сме. » да сме други. «ащо ли се опитваме да го правим, като само боли повече. »зточните философии те учат да бъдеш себе си. ¬секи си знае как. » точно защото всичко е в интернет тр€бва да внимаваме. јми ако не съберем достатъчно лайкове? “рием статуса, обвин€ваме алкохола или н€кой wannabe хакер. » се скриваме по-надълбоко.

Love Sick не изглежда толкова гол€м, но в първата си година е спечелил 4 фестивални награди, включително и филм на годината. ћоже би съдиите също виждат себе си в наивни€ пичага. ≈, той прекал€ва естествено. ’ареса ми и тънката подигравка с ƒжъстин Ѕибър.  ойто не знае, той е изкуствено създадена знаменитост с цел да затъп€ва младото американско население и да обърква тотално любовни€ а оттам и сексуални€ им живот. Ќещо като чалга културата у нас.

Ќе виждаме другата гледна точка обаче. —ъс сигурност жените не са във възторг от н€какви случайни типове, които се "влюбват" в т€х от пръв поглед. Ќо какво да се прави, когато светът е толкова объркан, че нуждата да сподел€ме любов остава незадоволена? ÷ъкаме Warcraft и отглеждаме котки.
#love #sick #chase #true #stupid #любов #глупост #любовна #истори€ #story #истинска #гон€ #гони #бибър #bieber #награда #фестивал #winner #победител

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018