22.11 19:00ч
—офи€
–≈∆»—№ќ–  
ѕ–ќƒ”÷≈Ќ“  
 LAURA SICOURI
 KEDAVRE EXQUIS
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    ‘ранци€       година    2013      времетраене    4мин
жанр    ≈кспериментален       технологи€    јнимаци€      тема    јбсурд ¬дъхновение
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
—тефан ƒобрев
публикувано на 4 ƒекември 2013
Ќ есвързани кадри, н€кои не€сни изображени€, никаква последователност. ќбщо взето това е, но какво са се опитали да предадат авторите на тази "азбука"? Ќай-доброто ми предположение е, че просто са искали да възбуд€т внимание върху въпросната съставка. Ќека пробваме да разберем защо.

ќбикновено съм против вс€какви синтетични наркотици, но за да бъда обективен потърсих информаци€ в интернет от хора, които са ползвали LSD. “е го сравн€ват с халюциногените гъби, защото ефектите са подобни. ј какви са именно? ќказва се, че едва ли ще видите нещо, което не е там. ѕомислих си "егати калпавите халюциногени". ќбщо взето, тези вещества увеличават любопитството ви. Ќе към нещо конкретно, а към всичко конкретно. ¬глеждате се в детайлите, изследвате текстурата на материали, които иначе не биха ви направили никакво впечатление.

–азбира се, наркотиците се казват така, защото, логично, вод€т но некроза на мозъка. ƒа, но се оказва, че не точно. јко прекалите, наистина ще свършите като утрепка в н€ко€ канавка. Ќо още египти€ните са познавали психотропни вещества и са ги ползвали сериозно при това. Ќакратко - съзнанието има две състо€ни€ - будно и сънуващо. Ќе ги приемайте буквално. ћоже да сте будни, но да се размечтаете или да осъзнаете, че сънувате и да разсъждавате трезво. Ѕалансът между двете означава, че познавате себе си и имате контрол над мисълта си. ƒнес равновесието е изтеглено изключително към реални€т св€т, материалното и "будното" състо€ние. «а щастие поколени€та след 70те започват един бавен процес обратно към баланса. –азните му там цветни коси, ванове WV и природни вещества. —транна работа.

 акво тр€бва да се промени? ќтношението на хората към проблема. «ащото той ще съществува, докато има толкова невежи, които да не зна€т нищо по въпроса, но да са твърдо против (и в политиката е така). Ќамерих един страхотен пример за различните мнени€. ≈дин тип работи по книга за LSD с член на асоциаци€ срещу наркотиците. “р€бва да изберат снимка. ќт стотиците, които са разгледали, са се спр€ли на една - човек, лежащ на зем€та гледа разл€та  ока  ола. ќнзи от асоциаци€та € харесва, защото т€ показва как ползващите наркотици са толкова спрели и тривиални, че не мисл€т за нищо. ќнзи пишещ книгата € харесва, защото показва как този човек вижда всичко във всичко. ¬ разл€тата  ока  ола вижда ¬селената с галактиките й.   акво повече да кажа?
#lsd #лсд #abc #drugs #наркотици #друсане #забавно #random #france #франци€ #анимаци€ #animation #

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018