24.10 19:00ч
—офи€
–≈∆»—№ќ–  
ѕ–ќƒ”÷≈Ќ“  
 SAM DE JONG
 NFTA
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    ’оланди€       година    2013      времетраене    20мин
жанр    ƒрама       технологи€    »грално кино      тема   
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
ёли€н —пасов
публикувано на 10 ёли 2013
Ќ а тазгодишното издание на Sundance имаше доста силни заглави€, едно от които е Magnesium. «а наше щастие, студентски€т екип зад този филм съвсем адекватно решава, че м€стото на този впечатл€ващ филм е в интернет. «на€, че 20 минути в интернет са гигантично много време, но Magnesium ги заслужава.
 
√имнастичката разбира, че е бременна дни преди гол€м турнир, от който в общи линии зависи дали бъдещето й ще бъде отдадено на гимнастиката или всичко, което е градила като умени€ години наред ще бъде зачеркнато. —ам по себе си този казус звучи не особено рационален, но имайте предвид, че светът на гимнастиката и на спорта изобщо, е светът на конкуренци€та. “ам стотните и грамовете имат определ€що значение. ј едно дете в корема промен€ всичко. ѕромен€ живота й толкова, колкото спорта е изкривил преценката й. —ега помислете вие ако б€хте на нейно м€сто как бихте постъпили?  ариерата, за ко€то сте мечтали и сте се борили ц€л живот или детето, което не искате особено?
 
Magnesium  е заснет без механико-спомагателни средства за камерата (т.е. изц€ло на ръка) по Super 16 технологи€та. ѕридържането основно към близките кадри не е случайно, това създава по-плътно усещане за нейни€ вътрешен св€т, динамиката на спорта, едва доловимите емоции и като ц€ло съвсем леко внас€ нотка на биографи€, въпреки че филмът си е чисто игрален. “ози кинематографичен стил като че ли най-точно пасва на истори€та и по всеки друг начин заснет, н€маше да носи същата сила, каквато носи сега. » да напомн€ за въпроса... вие какво ще направите?
#magnesium #’оланди€ #holland #netherlands #live #action #drama #драма #игрално #кино #2013 #sundance #sam #de #jong #nfta

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018