24.10 19:00ч
—офи€
–≈∆»—№ќ–  
—÷≈Ќј–»—“  
 ALEX MONTOYA
 ALEX MONTOYA
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    »спани€       година    2010      времетраене    13мин
жанр    ƒрама       технологи€    »грално кино      тема   
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
ёли€н —пасов
публикувано на 28 —ептември 2013
ози филм много се двоум€х дали има м€сто в нашата селекци€, защото е от онези филми, които са много добре реализирани, но нещичко им куца. —лед като го гледах още два пъти обаче осъзнах, че този недостатък на истори€та (според мен), за който след малко ще разкажа, всъщност не е проблем, защото останалата част от филма е впечатл€ваща.  ато за начало средата, в ко€то се случва всичко това, съдържа интересен микс между съвремието ни и застиналите в истори€та по-малки европейски градчета, които погледнати отгоре надали са се променили особено през последните векове.  акто и хората в т€х. ÷€лостната атмосфера е дон€къде лирична, дон€къде средновековна, дон€къде романтична, дон€къде самотна... ¬ъпрос на лично усещане.
 
√ероите... ¬печатл€ващо добра игра. ѕърво сблъсъка между видимо съвременната жена и видимо несъвременни€ мъж всъщност е много при€тен. “ози мъж е типични€т мъж, водещ простичък живот, в който н€ма особен прогрес, но пък за сметка на това е по-лесно предсказуем и веро€тно съдържател на стабилна ценностна система. ∆ената пък видимо в началото прежив€ваше сво€та драма и веро€тно беше останала на улицата беше поставена пред сюблимен избор. ƒа проституира или да студува навън сама. ’ареса ми как, т€ изстрел€ цифра, ко€то може би е доста над „пазарната“, с което тънко изб€га от първосигнални€ й отговор „не“, остав€йки си вратичка да каже „да“ за достатъчно пари, че да оправдае избора пред себе си. Woman logic…
 
–азвитието на истори€та също е красиво. Ћичеше си, че т€ се е съгласила с видима неохота, но в един момент превключи, съзнавайки, че или може да бъде по-зле от надуваема кукла с безжизнеността си и студени€ поглед, израз€ващ омраза към насто€щи€ момент, или може да сподели взаимната нужда от любов, макар и за пари, макар и еднократно в рамките на една нощ. » го направи. Ѕеше красиво.
 
”ви, обаче кра€т на филма беше често използвана ретроспекци€, ко€то според мен е р€дко успешна или поне аз не € харесвам. ƒали мъжът първо е вид€л скандала и след това се е по€вил пред не€, предлагайки й пари, за да € приюти и е последвала истори€та, или скандала е бил след това и той се е по€вил втори път. ѕо-логичното е първото, той да не е имал планове за вечерта, да се е събудил през нощта, да е осъзнал празнотата и случайно виждайки скандала, да е осъзнал, че т€ н€ма къде да спи и затова да € е поканил вкъщи, съглас€вайки се на тази висока цифра. Ќо н€какси не съм привърженик на този начин на изграждане на истори€та.
 
 ато оставим обаче настрана този факт, който е по-скроо въпрос на лична преценка, този филм го намирам за красив, в който макар и проститутиц€та привидно да е опаковка, всъщност вътрешността му е нещо много повече... „иста емоци€ и човешка нужда от топлота и любов, каквато в крайна сметка се получи. Marina.
#marina #марина #alex #montoya #spain #испани€ #2010 #драма #игрално #кино #drama #live #action #ispania #проституци€ #prostitute #проститутка #секс #sex #пари #pari #money

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018