15.11 16:00ч
ѕловдив
2014
–≈∆»—№ќ– » —÷≈Ќј–»—“  
ѕ–ќƒ”÷≈Ќ“и  
 DANIEL MOSHEL
 D. MOSHEL & AUGUST SCHRAM
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    јвстри€       година    2014      времетраене    4мин
жанр    ѕароди€       технологи€    ћузика      тема    »зкуство „овечност
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
ясен “аха
публикувано на 25 ‘евруари 2014
ћ узикален клип – това е! Ќе е нито повече, нито по-малко. Ќо посто€нната ескалаци€ кара зрителите или да си кажат (както е модерно) “WTF?” или да се съглас€т, че това е едно страхотно изпълнение и изключително атрактивен начин да представиш едно от най-запомн€щите се „парчета“ в класическата музика.

‘илмът е толкова пресен, че пари. ѕредставен е на фестивала Sundance, който се състо€ в кра€ на €нуари тази година. ќсвен това, участва в редица други и печели награди за музикални клипове. –ежисьорът е млади€т, но обещаващ, режисьор ƒаниел ћошел, а главни€т герой е југуст Ўрам, който е талантлив тенор, който не за пръв път си колаборира с хора в киното.

√ледайки го, ще останете с впечатление, че всичко е снимано без нито един дубъл. “ози главен ефект е постигнат с много техника като механично движещи се камери, CGI и зелени екрани, но през ц€лото време југуст Ўрам не спира да пее, въпреки смен€щите му се визии и дори „клонирането“ му в един момент.

јтмосферата в началото напомн€ на старчески дом и сами€т Ўрам е направен да изглежда по-възрастен и леко налудничав за реалните му години. ¬ посто€нно еволюиращото изпълнение, аранжиментът се промен€, като в него се включват оркестър в странни „садо-мазо“ костюми, че дори и диджей. Ќо всичко това е представено, като сън-мечта за така самотни€ възрастен човек в старчески€ дом, който напомн€ на забравена звезда, желаеща отново да е под светлините на прожектора.

¬ заключение ще кажа, че този продукт е една еманаци€ на музикалните клипове в последно време и монетизираните видеа в YouTube – всеки гледа да направи нещо по-скандално, по-провокативно и, в н€кои случаи, дори изродско (всички си спомн€ме Gangnam Style и Harlem Shake). —ъщевременно, обаче, музиката тук е класическа, което показва колко актуална и въздействаща продължава да бъде и днес. 
#metube #carmen #habanera #george #bizet #daniel #moshel #august #schram #music #video #harlem #shake #youtube #gangnam #style #sundance #хабанера #кармен #жорж #бизе #

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018