24.10 19:00ч
—офи€
–≈∆»—№ќ–  
—÷≈Ќј–»—“  
 JOSH SOSKIN
 PATRICK JAMES
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    —јў       година    2011      времетраене    11мин
жанр    „ерен хумор       технологи€    »грално кино      тема    ѕредразсъдъци „овечност
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
ёли€н —пасов
публикувано на 14 ёни 2013
M oving Takahashi може да бъде определена като истори€ за любовта, добрите хора, добрите намерени€ и happy end-а, който винаги възтържествува. Ќо, хайде стига, т€ се нагълта с шепа хапчета, за да се самоубие, той дойде с намерението да обере, а злата руса кучка, ко€то € мрази и вътрешно не € е приела в семейството, не й е майка. » добре че... »стори€та си има две измерени€, еднакво съответстващи на съдържанието, но с много различен привкус и всеки сам си го избира.
 
Ќо, защо този филм е толкова €к?! «ащото е вдъхнов€ващ! —татистически е доказано, че всеки човек веднъж в живота си поне е имал желанието да замине далеч с куп пари и да започне изц€ло нов живот. ¬секи втори си го е мислил н€колко пъти, а всеки 11ти го е правил под една или друга форма. —илата на този филм се крие в кра€ му, който не е толкова happy end, колкото ни казва „кой съм аз“, „защо съм аз“ и „къде съм аз“. Ќа въпроса къде, не разбирайте географски само, но и къде съм в социалната верига на родословното дърво. ‘илмът без разтакване, казва €сно, че мащехата никога не се е държала добре с мацката, но фактът, че т€ е все още жена на баща й €сно показва, че на не€ не й липсва само майката, но липсва и бащата. “ова е предпоставка за много неща, включително и депреси€, в случа€ дори самоубийство. Ќо... нейното име не е било предвидено за списъка с умрели хора за текущи€ ден, независимо дали т€ иска или не. “ой се по€ви – готини€ и свеж пич, който води живота си по свои правила и е дон€къде bad guy, защото отива с умисъл да обира. Ќо дали наистина е bad guy, защото е потенциален обирджи€, или е the good guy, защото спаси живота на един човек? ќсвен това ако аз б€х на негово м€сто, с такъв социален дегенерат, какъвто е майка й, аз също с удоволствие бих им поднесъл тази кисела, направо вкисната истина, че ц€лата покъщнина е открадната под носа им. ¬ъпрос на гледна точка... ¬ъпрос и на карма.
#Moving #Takahashi #JOSH #SOSKIN #PATRICK #JAMES #2011 #black #dar #humor #comedy #romantic #черен #хумор #романтика #криминален

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018