20.2 19:30ч
Велико Търново
РЕЖИСЬОР  
ПРОДУЦЕНТ И СЦЕНАРИСТ  
 JOE BURKE
 MICHAEL STAHL-DAVID
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    САЩ       година    2010      времетраене    8мин
жанр    Комедия       технология    Игрално кино      тема    Абсурд
запишете се за регулярни e-mail известия
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailняма да предаваме вашият e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
Юлиян Спасов
публикувано на 18 Февруари 2014
N o Deal както Guilty, Dinner Date и The Hiccup примерно е тип лека комедия. Такава, която не е изпълнена с послания, велики идеи и метафори, ами просто е забавен откъс от действителността някъде там по света, такава, каквато е. Макар някои от вас да не харесват такъв вид филми, защото търсят смислените истории, всъщност този жанр има много голяма публика. И не може да се обобщи, че това са немислещи хора. Просто има моменти и моменти.  В едни искате да гледате нещо дълбоко, в други искате просто филма да ви води, докато разпускате сами. А ако сте с приятели и сте решили да се „гърмите“ някоя вечер, този тип филми са доста подходящи за акселериране на общото настроение.
 
Това, което харесвам в No Deal и което бих дал за пример, както съм правил и с други филми е, че технически филмът е прост. Заснет е изцяло в обикновен апартамент, с трима герои, които откриваме лесно сред приятелите си и семпъл, но находчив сценарий и предвид естетиката на сюжета, вероятно на снимките е падала голяма веселба. Това е поредно доказателство, че не са ви нужни огромни бюджети, за да създадете своя къс филм. Нужна ви е оригинална идея и готини хора, които да я предадат пред камера (по възможност HD) и две технически приспособления, които значително ще подобрят качеството на филма, а именно осветление и един микрофон.

Може би краят на историята можеше да бъде и по-добър ако се изрази някаква иронична забележка към съквартиранта или нещо, с което да му се подскаже, че е загубеняк, провалил хубавите планове за вечерта, можеше Монополито да бъде всъщност финалния тест от страна на мацката, чрез който подбира гаджетата си. Но и така No Deal ще го запомним с добро :)
#no #deal #joe #burke #comedy #usa #live #action #love #sex #monopoly #монополи #сащ #секс #любов #няма #сделка #комедия #игрално #кино #MICHAEL #STAHL-DAVID

запишете се за регулярни e-mail известия
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailняма да предаваме вашият e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
ИЗПРАТИ ФИЛМ ЕКИП КОИ СМЕ НИЕ? ПРЕСЦЕНТЪР СТАТИСТИКИ КОНТАКТ
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управлява от сдружение Кинематограф Медия
създаден в България
уебсайт, изграден от uli.space

някои права запазени В© 2012-2018