РЕЖИСЬОР  
ПРОДУЦЕНТска къща  
 PEET GELDERBLOM
 DE BEELDBRIGADE
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    Холандия       година    2009      времетраене    10мин
жанр    Романтичен       технология    Игрално кино      тема    Любов Отчуждение
запишете се за регулярни e-mail известия
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailняма да предаваме вашият e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
Юлиян Спасов
публикувано на 16 Май 2014
Ч овечеството е изправено пред един много сериозен проблем, за който не съм много сигурен дали ще се измисли скоро идеална формула – осъвместяването на ежедневния забързан живот с партньорския без едното да се влияе от другото. Макар много хора да живеят добре заедно, често това е само привидно. Както и Out of Sync много добре показа, никога не знаете какви са вътрешните монолози в главите на иначе изглеждащите чудесно заедно съпрузи. Липсата на доверие, свръх ревността, липсата  на време да прекарват заедно, страх,изморяващата работа... всичко това отчуждава хората. При някой изхода е раздяла, при други е продължаване на съвместния живот, но никога с тази степен на близост, каквато е била в началото на връзката. Третия изход е двамата да осъзнаят порочния кръг, в който се завъртат и в крайна сметка да си кажат искрено „обичам те“.
 
В случая, Pete Gelderblom със страхотния си кинематографичен стил, в който практически ставаме свидетели на два филма - единия чрез звук, другия чрез картина, представя третия изход, макар и след проява на солидно недоверие, за да вдъхне малко позитивизъм. Това е хубаво. Двойките са много, двойките с проблеми също и този филм, оказва се, може и да е успешна стъпка напред в осъзнаването на проблема и поемане към разрешаването му. Впрочем, изброените фактори в първия абзац са убедително обобщение защо двойките имат проблеми, но всъщност всичко произтича от недостатъчното взаимно познаване. А когато човек не е сигурен в нещо/някого, естествена реакция е да започне да ражда предположения, в случая мислените им монолози. За това са си виновни единствено самите те. Предизвикателството на века не е човека да е икономически динозавър, акумулиращи много пари, с които да има спокоен и сигурен живот за децата, а да опознае любимия си и от това да произтече нещо красиво и дълготрайно без това да е за сметка на останалите неща от живота. Баланс. Иначе какъв е смисъла от съвместния живот?
 
А и още нещо. Ако шофирате в такива „напрегнати“ моменти, внимавайте все пак покрай какви табели минавате.
#out #of #sync #peet #gelderbloom #holland #netherlands #drama #romantic #love #couple #you #холандия #романтичен #двойка #любов #изневяра #страх #fear #cheat #2009 #извън #синхрон

запишете се за регулярни e-mail известия
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailняма да предаваме вашият e-mail на трети страни
с подкрепата на
ИЗПРАТИ ФИЛМ ЕКИП КОИ СМЕ НИЕ? ПРЕСЦЕНТЪР СТАТИСТИКИ КОНТАКТ
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управлява от сдружение Кинематограф Медия
създаден в България
уебсайт, изграден от uli.space

някои права запазени В© 2012-2018