14.12 19:30ч
—амоков
–≈∆»—№ќ–  
ѕ–ќƒ”÷≈Ќ“ска къща  
 PEET GELDERBLOM
 DE BEELDBRIGADE
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    ’оланди€       година    2009      времетраене    10мин
жанр    –омантичен       технологи€    »грално кино      тема    Ћюбов ќтчуждение
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
ёли€н —пасов
публикувано на 16 ћай 2014
овечеството е изправено пред един много сериозен проблем, за който не съм много сигурен дали ще се измисли скоро идеална формула – осъвмест€ването на ежедневни€ забързан живот с партньорски€ без едното да се вли€е от другото. ћакар много хора да живе€т добре заедно, често това е само привидно.  акто и Out of Sync много добре показа, никога не знаете какви са вътрешните монолози в главите на иначе изглеждащите чудесно заедно съпрузи. Ћипсата на доверие, свръх ревността, липсата  на време да прекарват заедно, страх,измор€ващата работа... всичко това отчуждава хората. ѕри н€кой изхода е разд€ла, при други е продължаване на съвместни€ живот, но никога с тази степен на близост, каквато е била в началото на връзката. “рети€ изход е двамата да осъзна€т порочни€ кръг, в който се завъртат и в крайна сметка да си кажат искрено „обичам те“.
 
¬ случа€, Pete Gelderblom със страхотни€ си кинематографичен стил, в който практически ставаме свидетели на два филма - едини€ чрез звук, други€ чрез картина, представ€ трети€ изход, макар и след про€ва на солидно недоверие, за да вдъхне малко позитивизъм. “ова е хубаво. ƒвойките са много, двойките с проблеми също и този филм, оказва се, може и да е успешна стъпка напред в осъзнаването на проблема и поемане към разрешаването му. ¬прочем, изброените фактори в първи€ абзац са убедително обобщение защо двойките имат проблеми, но всъщност всичко произтича от недостатъчното взаимно познаване. ј когато човек не е сигурен в нещо/н€кого, естествена реакци€ е да започне да ражда предположени€, в случа€ мислените им монолози. «а това са си виновни единствено самите те. ѕредизвикателството на века не е човека да е икономически динозавър, акумулиращи много пари, с които да има спокоен и сигурен живот за децата, а да опознае любими€ си и от това да произтече нещо красиво и дълготрайно без това да е за сметка на останалите неща от живота. Ѕаланс. »наче какъв е смисъла от съвместни€ живот?
 
ј и още нещо. јко шофирате в такива „напрегнати“ моменти, внимавайте все пак покрай какви табели минавате.
#out #of #sync #peet #gelderbloom #holland #netherlands #drama #romantic #love #couple #you #холанди€ #романтичен #двойка #любов #изнев€ра #страх #fear #cheat #2009 #извън #синхрон

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018