24.10 19:00ч
—офи€
–≈∆»—№ќ–  
ѕ–ќƒ”÷≈Ќ“  
 COLE DRUMB
 JENNIFER WAI-YIN LUK
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    —јў       година    2013      времетраене    6мин
жанр    ≈кшън       технологи€    јниме      тема    “ехнологии ѕолитика
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
—тефан ƒобрев
публикувано на 10 ќктомври 2013
ѕ одобни анимации р€дко стават известни извън видео игрите. “ова, което стилът аниме предлага, остав€ на зрител€ да допълни страшно много детайли от себе си. ƒали ще използваме въображение, познани€ по физика или обща култура н€ма значение. «рител€т е активен, вместо всичко да му се дава наготово.

Ѕруталните кървави сцени, в които нищо не е спестено - ле€т се мозъци, очи, вс€какви органи. ƒоказват, че анимето по-скоро е предназначено за възрастни. ¬ същото време, без много да се говори, се показва правителствена лаборатори€, в ко€то човек със супер способности е изследван, очевидно против вол€та му. “ой е уплашен, въпреки превъзходството си. ћоже би не иска да убива? ¬ключена е и н€каква странна гола мацка, много по-силна от него, чи€то телепортаци€ предизвиква черни дупки. » владее телепати€, значи сигурно помага на Ѕенджамин да контролира умени€та си.“ова вече е любовна истори€, ко€то бих следил. —ексът и градът пасти да €дат.

Ќ€ма как да минем без компютърни€ гений. ≈стествено неговата рол€ е ключова, както и на роботчето в началото (което между другото е абсолютно възможно, ако се използват нанотехнологии). ј технологиите винаги са 10-20 години по-напред, отколкото се казва на масите. “ака че може и вече да съществува. Ќаскоро палестински хакери б€ха превзели официални€ сайт на антивирусна програма. “ези хора са могли да вл€зат във всеки един компютър, който се пази от тази програма. » да направ€т каквото си искат. Ќо не са. ¬место това са об€вили, че искат мир, искат ѕалестина да бъде възстановена и »зраел да спре да безчинства. »скат правото си на свобода, но уважават и чуждото такова.

¬ бъдеще, дори да развием суперсили компютрите пак ще имат гигантична рол€. — нетърпение чакам да се по€ви сериал за хакери. Ќ€колко години след това ще се навъд€т доста. “огава вече ще стане интересно за правителства и банки. ѕредставете си справедливи€ хаос. 
#anime #аниме #post #human #човек #супер #сили #суперсилa #power #tits #цици #scifi #кръв #blood #government #правителство #експеримент #изследване #experiment #research #тайно #secret

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018