09.4 19:30ч
Велико Търново
РЕЖИСЬОР  
ПРОДУЦЕНТ  
 COLE DRUMB
 JENNIFER WAI-YIN LUK
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    САЩ       година    2013      времетраене    6мин
жанр    Екшън       технология    Аниме      тема    Технологии Политика
запишете се за регулярни e-mail известия
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailняма да предаваме вашият e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
Стефан Добрев
публикувано на 10 Октомври 2013
П одобни анимации рядко стават известни извън видео игрите. Това, което стилът аниме предлага, оставя на зрителя да допълни страшно много детайли от себе си. Дали ще използваме въображение, познания по физика или обща култура няма значение. Зрителят е активен, вместо всичко да му се дава наготово.

Бруталните кървави сцени, в които нищо не е спестено - леят се мозъци, очи, всякакви органи. Доказват, че анимето по-скоро е предназначено за възрастни. В същото време, без много да се говори, се показва правителствена лаборатория, в която човек със супер способности е изследван, очевидно против волята му. Той е уплашен, въпреки превъзходството си. Може би не иска да убива? Включена е и някаква странна гола мацка, много по-силна от него, чиято телепортация предизвиква черни дупки. И владее телепатия, значи сигурно помага на Бенджамин да контролира уменията си.Това вече е любовна история, която бих следил. Сексът и градът пасти да ядат.

Няма как да минем без компютърния гений. Естествено неговата роля е ключова, както и на роботчето в началото (което между другото е абсолютно възможно, ако се използват нанотехнологии). А технологиите винаги са 10-20 години по-напред, отколкото се казва на масите. Така че може и вече да съществува. Наскоро палестински хакери бяха превзели официалния сайт на антивирусна програма. Тези хора са могли да влязат във всеки един компютър, който се пази от тази програма. И да направят каквото си искат. Но не са. Вместо това са обявили, че искат мир, искат Палестина да бъде възстановена и Израел да спре да безчинства. Искат правото си на свобода, но уважават и чуждото такова.

В бъдеще, дори да развием суперсили компютрите пак ще имат гигантична роля. С нетърпение чакам да се появи сериал за хакери. Няколко години след това ще се навъдят доста. Тогава вече ще стане интересно за правителства и банки. Представете си справедливия хаос. 
#anime #аниме #post #human #човек #супер #сили #суперсилa #power #tits #цици #scifi #кръв #blood #government #правителство #експеримент #изследване #experiment #research #тайно #secret

запишете се за регулярни e-mail известия
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailняма да предаваме вашият e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
ИЗПРАТИ ФИЛМ ЕКИП КОИ СМЕ НИЕ? ПРЕСЦЕНТЪР СТАТИСТИКИ КОНТАКТ
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управлява от сдружение Кинематограф Медия
създаден в България
уебсайт, изграден от uli.space

някои права запазени В© 2012-2018