24.10 19:00ч
—офи€
–≈∆»—№ќ–  
 DOVE
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    —јў       година    2013      времетраене    3мин
жанр    ≈кспериментален       технологи€    »грално кино      тема   
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
—тефан ƒобрев
публикувано на 3 ќктомври 2013
ќ т известно време се чуд€ как да убед€ хората, че всички са красиви. ћалко тъпо, че точно Dove тр€бва да са ме изпреварили, но стореното сторено. “ези, които не го в€рват, се опитват да си го внушат изкуствено, а това е породило н€кои сериозни пороци. «а мен прекал€ването с алкохол и прекал€ването с грим са абсолютно равностойни. Ќиското самочувствие е проблем, който се развива в последните десетилети€. ѕричината е в списани€та, които диктуват как 'тр€бва' да изглеждаме. ¬ъв филмите, които показват как 'тр€бва' да се държим с другите. “ъжното е, че масово се наливат големи пари в пропагандиране на противоестествени принципи.

» после защо алкохолът и цигарите са толкова попул€рни. — т€х се превръщаме в нещо, което не сме. » затова тревата е забранена. «ащото с не€ се приемаш такъв, какъвто си. ј това ще прецака бизнеса. Ќали не можем да си го позволим?

—поред мен в тази реклама н€ма актьорска игра. –азликата между представата на жените за външността им и представата на другите беше потресаваща. » те б€ха зама€ни. ќт Dove б€ха уловили точно тези моменти. Ќеподправени. »стински. ≈то това са емоции.  огато една мисъл е толкова силна, че не се побира в мозъка и т€лото, ц€лото същество € усеща. “€ се про€в€ва във физически€ св€т като трепет или сълза. ≈то ги красивите моменти, за които живеем.

—ветът е много по-красиво м€сто, отколкото му признаваме. » не говор€ за величествените пейзажи снимани н€къде от н€кой си, пипнати на фотошоп и качени в нета. ¬сички се разминаваме с безброй детайли, всеки един от които крие в себе си малка част от смисъла на живота. ј единствени€т смисъл, който има смисъл, така де, е красотата. ƒа € видиш, разбереш, оцениш, да вникнеш в не€ и да се почувстваш част от не€. «ащото си. — лицето, съзнанието, т€лото и душата си сме част от безкрайно красива реалност. ќбичайте!
#dove #даф #beauty #real #sketch #sketches #красота #жени #мода #style #стил #women #faces #лица #face #лице #трогателно #experimental #експериментален #игрално #кино #live #action #

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018