РЕЖИСЬОР  
 DOVE
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    САЩ       година    2013      времетраене    3мин
жанр    Експериментален       технология    Игрално кино      тема   
запишете се за регулярни e-mail известия
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailняма да предаваме вашият e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
Стефан Добрев
публикувано на 3 Октомври 2013
О т известно време се чудя как да убедя хората, че всички са красиви. Малко тъпо, че точно Dove трябва да са ме изпреварили, но стореното сторено. Тези, които не го вярват, се опитват да си го внушат изкуствено, а това е породило някои сериозни пороци. За мен прекаляването с алкохол и прекаляването с грим са абсолютно равностойни. Ниското самочувствие е проблем, който се развива в последните десетилетия. Причината е в списанията, които диктуват как 'трябва' да изглеждаме. Във филмите, които показват как 'трябва' да се държим с другите. Тъжното е, че масово се наливат големи пари в пропагандиране на противоестествени принципи.

И после защо алкохолът и цигарите са толкова популярни. С тях се превръщаме в нещо, което не сме. И затова тревата е забранена. Защото с нея се приемаш такъв, какъвто си. А това ще прецака бизнеса. Нали не можем да си го позволим?

Според мен в тази реклама няма актьорска игра. Разликата между представата на жените за външността им и представата на другите беше потресаваща. И те бяха замаяни. От Dove бяха уловили точно тези моменти. Неподправени. Истински. Ето това са емоции. Когато една мисъл е толкова силна, че не се побира в мозъка и тялото, цялото същество я усеща. Тя се проявява във физическия свят като трепет или сълза. Ето ги красивите моменти, за които живеем.

Светът е много по-красиво място, отколкото му признаваме. И не говоря за величествените пейзажи снимани някъде от някой си, пипнати на фотошоп и качени в нета. Всички се разминаваме с безброй детайли, всеки един от които крие в себе си малка част от смисъла на живота. А единственият смисъл, който има смисъл, така де, е красотата. Да я видиш, разбереш, оцениш, да вникнеш в нея и да се почувстваш част от нея. Защото си. С лицето, съзнанието, тялото и душата си сме част от безкрайно красива реалност. Обичайте!
#dove #даф #beauty #real #sketch #sketches #красота #жени #мода #style #стил #women #faces #лица #face #лице #трогателно #experimental #експериментален #игрално #кино #live #action #

запишете се за регулярни e-mail известия
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailняма да предаваме вашият e-mail на трети страни
с подкрепата на
ИЗПРАТИ ФИЛМ ЕКИП КОИ СМЕ НИЕ? ПРЕСЦЕНТЪР СТАТИСТИКИ КОНТАКТ
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управлява от сдружение Кинематограф Медия
създаден в България
уебсайт, изграден от uli.space

някои права запазени В© 2012-2018