22.11 19:00ч
—офи€
–≈∆»—№ќ–  
ѕ–ќƒ”÷≈Ќ“  
 ALEX WEIL
 CHRLX
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    —јў       година    2012      времетраене    2мин
жанр    ≈пичен       технологи€    3D анимаци€      тема   
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
—тефан ƒобрев
публикувано на 29 јвгуст 2013
Ѕ рутално, нали? —игурно в момента н€мате търпение да заспите и да сънувате нещо подобно.  онтролът над сънищата не е нещо невъзможно, но за да го постигнете тр€бва малко предварителна подготовка. —ега н€ма да ви занимавам, но който се интересува може просто да напише в Google: "how to lucid dream".

ѕресъздаването на света на сънищата не е лесна задача. “ой е безкрайна поредица от трансформации. ƒали ще са на космическа скала или на миниатюрна. “ова е св€т, в който има толкова м€сто за логика колкото за слон в асансьор. » всичко, което можете да си представите е възможно. » най-веро€тно вече се случва, в нечи… сън. ≈гипт€ните, маите, инките, общо взето всички цивилизации преди нас са знаели за света на сънищата и са можели да извличат ползи от него. “ам мечтите са реалност, а според мен ако видим най-смелата ни мечта да се реализира само, защото сме € помислили, това е сигурна мотиваци€ за действие.

 акто и да е, сигурен съм, че повечето хора имат сво€ представа тези €влени€. ‘еновете на коли обаче ще позна€т, че това си беше јуди.  липа в крайна сметка е правен за реклама. —ъчетали са четирите елемента. ¬с€ко животно въплъщава по един от т€х. «ем€та е дивата котка, водата - рибата, въздухът - птицата. ј огън€т е в мотора на колата, ко€то освен това се превръща и в останалите. јбе направо сън. ƒе да правеха такива реклами и у нас... ў€х да се замисл€ дали да не гледам телевизи€.

 ойто е по-"на ти" с английски€ език сигурно е забел€зал, колко епичен и дълбок е текста. јвторът му е Fitzgerald Scott, за когото лично не знам много, но след малко ще промен€ тази грешка. Ќегов е следни€т цитат "Ќа 18 убеждени€та ни са хълмове, от които гледаме, на 45 са пещери, в които се крием". “ова не е първи€т път, когато поези€ мотивира късометражен филм - гледайте и Bat Eyes.

јнимаци€та е направена от Charlex, стара американска компани€ с много опит. “е омешват пон€ти€ и сетива без да им пука за последстви€та. ÷ветовете издават звуци,  артините се материализират и усещаш вкуса им, от допирът гръмва светлина и се ражда живот. Ќе е нужно да има логика, щом всички са съгласни, че е красиво.
#shape #shifter #shapeshifter #audi #car #transform #форма #кола #ауди #сън #сънища #dream #

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018