04.7 20:30ч
Пловдив
РЕЖИСЬОР  
ПРОДУЦЕНТ  
 FREDDY CHAVEZ
 SHERVIN SHOGHIAN
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    Мексико       година    2011      времетраене    10мин
жанр    Страшни       технология    Игрално кино      тема    Страх Израстване
запишете се за регулярни e-mail известия
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailняма да предаваме вашият e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
Стефан Добрев
публикувано на 7 Декември 2013
Н апоследък има все повече филми, в които става въпрос за страх. Какво е общото между тях? Ами нещо, което всички знаем, но малко прилагаме. Когато се боиш от нещо трябва да се изправиш лице в лице с него. Каквото и да се случи, няма да е толкова страшно, колкото нашето въображение го е правило. Това е така, защото хората наистина имат доста силно въображение. Е, някои. Децата със сигурност. Много добро впечатление ми направиха рисунките на момчето. Освен всичко останало, те също го отличаваха и го правеха различен.

Положението с различните хора в обществото е много тежко. Държим се както голямата сестра едни с други. Няма толерантност, няма опит да се разбере мнението на другия. В най-добрият случай няма да обръщаме никакво внимание на останалите, защото просто не ни пука. Но това не е решение, това е отричане на проблема. Защото всеки е различен. Вътрешно всеки се бори със собствените си страхове, имаме свои чудовища, които взимат от нас я коса, я нерви, я нещо друго. И въпреки тези различия, много повече неща ни обединяват. Като например, че всички сме различни. Заедно трябва да намираме решения, защото когато вали, не вали само на един покрив.

Не вярвам някой да не се е изкефил на края на филма. Хем момчето си намери приятел, хем надхитри голямата си сестра, която честно казано си го просеше. Понеже филмът е съвместна продукция на Мексико и Канада, ще ви помоля да си представите нещо. В Канада всички са мили и добрички, живеят си учтиво и в мир, все едно са малко дете. В Мексико е съвсем друга история. Там има наркотици, банди и контрабанди, престрелки абе... чудовищна работа. Тогава как мислите, в къщата, която метафорично би била Северна Америка, коя е гадната шумна сестра, която се бърка навсякъде?
#shhh #shh #shhhh #чудовище #баня #рисунки #дете #канада #мексико #canada #mexico #monster #child #страшен #scary #приятел #friend #

запишете се за регулярни e-mail известия
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailняма да предаваме вашият e-mail на трети страни
с подкрепата на
ИЗПРАТИ ФИЛМ ЕКИП КОИ СМЕ НИЕ? ПРЕСЦЕНТЪР СТАТИСТИКИ КОНТАКТ
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управлява от сдружение Кинематограф Медия
създаден в България
уебсайт, изграден от uli.space

някои права запазени В© 2012-2018