10.12 20:00ч
Ѕлагоевград
–≈∆»—№ќ–  
ѕ–ќƒ”÷≈Ќ“  
 STEVEN BRIAND
 Partizan Films
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    ‘ранци€       година    2013      времетраене    4мин
жанр    ‘илософски       технологи€    »грално кино      тема    —юрреализъм ƒруги реалности
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
—тела —таниславова
публикувано на 24 ƒекември 2014
ќ фис на последен етаж, фиксирано работно време, фиксирана обедна почивка, фиксирана усмивка и фиксиран черен костюм.  орпоративни€т св€т – онова стъпало от стълбата на живота, на което милиони копне€т да се „фиксират”. ≈дин път усп€л да засвириш в хармони€ с бизнес света, тр€бва да усвоиш светкавичната стъпка (Shunpo), с ко€то да се откъснеш от масата (бюрото), да разкопчаеш сакото и буквално да се пребориш със задуха на златни€ кафез.
 
ƒвижението е спасение, то отдел€ ума от монитора и го свързва отново с т€лото. “анцът във филма на Steven Briand - хореографи€та на Fabrice Domenet и изпълнението на Juliette Nicolotto – е нещо повече от красиво движение, което замества наратива. “ой е самото действие, спасителен акт в най-съществената му функци€ - да промен€ пространството и дори да го напуска. Shunpo е бързо, задъхващо и пропуска законите на физиката.
 
–ежисьорът Steven Briand несъмнено има афинитет към танцовото изкуство и динамичната см€на на кадри. “ой е част от колектива на Partizan, продуцентска компани€ с над 20-годишен опит и международно признание. ћузиката във филма е поверена на Grégoire Letouvet, а кинематографи€та - на Kanamé Onoyama. —ами€т режисьор сподел€, че рол€та на оператора Johan Leclaire Bottarelli е гол€ма, тъй като в Shunpo не са използвани никакви специални ефекти и иде€та за пресъздаването на едно неспиращо движение кадър след кадър е постигната благодарение на професионализма на екипа му. ќсвен редица локации в ѕариж, пустинни€т пейзаж на филма е турското солено езеро "Tuz Gölü".
 
Shunpo е филм за нуждата от движение и красотата на б€гството, най-доброто м€сто, за което е въображението. „асовникът ще удари 5 часа, но ти отдавна н€ма да си на бюрото. 
#Shunpo #France #Steven #Briand #partizan #films #dance #short #film #Ўунпо #‘ранци€ #—тивън #Ѕрианд #ѕартизан #‘илмс #“анц

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018