15.11 16:00ч
ѕловдив
–≈∆»—№ќ– » —÷≈Ќј–»—“  
3D  ќЌ÷≈ѕ÷»я  

държава    –уси€       година    2012      времетраене    3мин
жанр    ‘антастика       технологи€    3D анимаци€      тема    “ехнологии  осмос
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
ёли€н —пасов
публикувано на 5 ћарт 2014
ѕ омните ли гениални€ артист Andreas Wannerstedt? ѕубликувахме трите най-добри неща от портфолиото му преди известно време. Ќаричам го артист, а не прсото CGI аниматор, защото концепциите, които сътвор€ва са плод на страхотна човешка мисъл, въображение и дори осъзнаване на н€кои въпроси с повишена трудност (a.k.a. философски въпроси). ≈, ћаксим ∆естков е руски€ еквивалент и не остава по-назад със сво€ дистопичен —игнал, който всъщност може и изобщо да не е дистопи€, а мо€та гледна точка да го разглежда като такава. “о всъщност може  осмоса изобщо да не е черен, а ние да го виждаме такъв. Ќали знаете за mantis shrimp, животното, което може да види в пъти повече цветове от нас?! Ќо да се върнем в нашата реалност.
 
—игнал е поредни€ пример за мощно раздвижване под повърхността на късото кино и изобщо web video формата. ¬се още е колебливо, пробват се нови неща, търси се мнение, но скоро в€рвайте ми това раздвижваме ще предизвика огромна вълна, ко€то ще преобърне тотално имиджа на късата форма. ќтдавна човек създава нови светове чрез различните технологични способи, но днес ставаме свидетели на невиждана детайлност и изпипване на малките неща, превръщайки тези нови светове в реалности сами по себе си. ƒнес, тези кратки филмчета се прав€т по-скоро с цел портфолио и доказване на умени€, но възможностите им могат да се впрегнат и за да се прокарват послани€ и идеи сред човечеството, и изобщо за ц€лостно разтвар€не на мирогледа. «абележете последната сцена, в ко€то лазерната комуникаци€ наподоб€ва точно структурата на пренос на енерги€ между невроните в мозъка. »ма ц€л филм на тази тема – God Is In The Neurons. ¬ъв филмите на Wannerstedt също има страхотни идеи, н€кои от които със сигурност са били обект на разработки в разни научни центрове. Ќай-доброто предстои! ;)
#maxim #zhestkov #максим #жестков #сигнал #signal #russia #руси€ #2012 #olga #midlenko #олга #мидленко #3д #моделиране #3d #modelling #animation #sci #fi #анимаци€ #сай #фай #фантастика #andreas #wannerstedt

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018