25.8 21:00ч
¬елико “ърново
налични са български субтитри
«а да активирате субтитрите, след като заредите филма през PLAY бутона, в долната д€сна част на видео плеъра ще видите бутон CC. Ќ€кой видео сайтове ги наричат closed captions.

јко езикът не е български, може да тр€бва допълнително да ги изберете от бутона за настройки, най-често се налага с YouTube.
режисьор  
 Gabriel Borgetto
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    √ермани€       година    2015      времетраене    5мин
жанр    „ерен хумор –еклама       технологи€    »грално кино      тема     онфликт
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
ёли€н —пасов
публикувано на 13 Ќоември 2017
S neeze Freeze е кратка, но зрелищна, сцена, на ко€то се сблъскват както изглежда двама представители на мафиотски кланове. ƒоколкото едната и другата страни са мафи€ на ниво, и доколко аматьори, е отделен въпрос. —найперистът, съдейки по завидното число успешни поръчки, пък е професионалист, друг е въпросът, че пон€кога и на най-добрите се случват простотии.

¬ стил доста напомн€щ този на √ай –ичи, не само заради мощно изразените си slow motion похвати, но и динамиката на монтажа + натрапчиво запомн€щите се персонажи със силно присъствие, германецът Gabriel Borgetto ни поднас€ виртуозен, изпипан по холивудски филм, който е събрал очите на всички на фестивала в  ан, за да спечели наградата за „ћлад режисьор“. –азсмива, напр€га, здраво хваща вниманието, а отношението към детайлите е на много високо ниво.

Ќ€ма как да не обърнем внимание, че този кинематографичен успех гордо е уловен от Ursapharm Arzneimittel GmbH, които стават спонсори на филма, за да рекламират продукта си против котешка алерги€ (брандирана верси€). —лед големите си успехи в сектора на късото кино през миналото десетилетие, като че ли този подход за финансиране и разпространение малко поутихна. ћоже би защото рекламодателите все още са прекалено заети с нарастващото рекламно портфолио на социалните мрежи, а и защото с€каш вли€нието на телевизи€та спр€ тренда си към намал€ване. Sneeze Freeze е ударно заглавие, което напомн€ отново колко успешно може да си партнират корпорациите с късометражните филми, а също и опровергава честата теза на противниците на рекламното позициониране, че спонсорството води до компромиси в сюжета.

¬нушението, че снайперистите имат нужда от противоалергични медикаменти, е твърде оригинално, за да кажем, че рекламни€т дъх" може да убие удоволствието от филма.
#Russians, #Asians, #Explosions #& #Cats #funny #allergy #meeting #hostage #money #mafia, руснаци, #азиатци, #взривове, #котки, #мафи€, #среща, #заложник, #алерги€, #смешно, #комеди€

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018