14.7 20:30ч
Пловдив
РЕЖИСЬОР  
ПРОДУЦЕНТ  
 SETH WORLEY
 RED GIANT
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    САЩ       година    2013      времетраене    14мин
жанр    Екшън Реклама       технология    FX ефекти      тема    Технологии
запишете се за регулярни e-mail известия
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailняма да предаваме вашият e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
Юлиян Спасов
публикувано на 14 Юни 2013
R ed Giant е plugin за близо 60 софтуера за видео обработка на високо ниво, сред които са Adobe After Effects, Premiere и други. Чрез този плъгин, създаването на разтърсващи 3D ефекти е вече доста по-лесно. Tempo е късометражен филм, спонсориран от Red Giant. Защо?!
 
Това ново измерение на масовата реклама, стъпващо на късометражното кино е ново за света изобщо като концепция. Късометражното кино през последните 5 години за пръв път се превърна в масов медиен stream, благодарение на интернет и започна да се гледа от милиони хора по света ежедневно, а не единствено от журито и 500те госта на един фестивал. Гения на тази концепция се крие във факта, че добрия късометражен филм ще ви впечатли без да ви отнема 1/6 от деня! Това приятно чувство, което оставя филма ще ви накара да си го постнете на стената. Така ще направят още много други хора, независимо дали във филма присъства даден продукт/марка или не. Така без нито един долар, отделен за рекламен бюджет, марката ще достигне до огромна публика и ще бъде обвързана с въздействието на филма. Качествена, чиста и красива реклама, която не носи абстрактната неприязън, с която хората обвързват рекламата като понятие, заради досадните рекламни TV блокове през 15 минути или изскачащите банери.
 
Това беше едната полза от тази симбиоза. Да не забравяме, че това дава нови финансови хоризонти за кинаджиите, занимаващи се с късометражно кино, което като цяло не може да се нарече индустрия, защото от индустрията се печели много. От късото кино, има режисьори и продуцентски къщи, които реализират печалби, но в общ план то е по-скоро трамплина за младите режисьори – колкото повече щастлива публика привлече този трамплин, толкова по-нависоко ще изстреля режисьора. Някъде там във висините е голямото кино, което вече си е професия, от която се живее, а слънцето е Холивуд...
 
Защо ви казвам всичко това? За да ви дам една актуална обща картина на късото кино, която е доста по-различна от тази преди няколко години. Тепърва късометражното кино ще преживява невиждан бум, от който всички ще сме щастливи, защото благодарение на него ще можем да видим в кино измерение много повече гледни точки на знайни и незнайни войни от всяка точка на света.  
#Tempo #SETH #WORLEY #RED #GIANT #2013 #USA #САЩ #fx #effects #branded #брандиран #фантастика #sci #fi #ефекти

запишете се за регулярни e-mail известия
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailняма да предаваме вашият e-mail на трети страни
с подкрепата на
ИЗПРАТИ ФИЛМ ЕКИП КОИ СМЕ НИЕ? ПРЕСЦЕНТЪР СТАТИСТИКИ КОНТАКТ
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управлява от сдружение Кинематограф Медия
създаден в България
уебсайт, изграден от uli.space

някои права запазени В© 2012-2018