15.11 16:00ч
ѕловдив
–≈∆»—№ќ–  
ѕ–ќƒ”÷≈Ќ“  
 SETH WORLEY
 RED GIANT
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    —јў       година    2013      времетраене    14мин
жанр    ≈кшън –еклама       технологи€    FX ефекти      тема    “ехнологии
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
ёли€н —пасов
публикувано на 14 ёни 2013
R ed Giant е plugin за близо 60 софтуера за видео обработка на високо ниво, сред които са Adobe After Effects, Premiere и други. „рез този плъгин, създаването на разтърсващи 3D ефекти е вече доста по-лесно. Tempo е късометражен филм, спонсориран от Red Giant. «ащо?!
 
“ова ново измерение на масовата реклама, стъпващо на късометражното кино е ново за света изобщо като концепци€.  ъсометражното кино през последните 5 години за пръв път се превърна в масов медиен stream, благодарение на интернет и започна да се гледа от милиони хора по света ежедневно, а не единствено от журито и 500те госта на един фестивал. √ени€ на тази концепци€ се крие във факта, че добри€ късометражен филм ще ви впечатли без да ви отнема 1/6 от ден€! “ова при€тно чувство, което остав€ филма ще ви накара да си го постнете на стената. “ака ще направ€т още много други хора, независимо дали във филма присъства даден продукт/марка или не. “ака без нито един долар, отделен за рекламен бюджет, марката ще достигне до огромна публика и ще бъде обвързана с въздействието на филма.  ачествена, чиста и красива реклама, ко€то не носи абстрактната непри€зън, с ко€то хората обвързват рекламата като пон€тие, заради досадните рекламни TV блокове през 15 минути или изскачащите банери.
 
“ова беше едната полза от тази симбиоза. ƒа не забрав€ме, че това дава нови финансови хоризонти за кинаджиите, занимаващи се с късометражно кино, което като ц€ло не може да се нарече индустри€, защото от индустри€та се печели много. ќт късото кино, има режисьори и продуцентски къщи, които реализират печалби, но в общ план то е по-скоро трамплина за младите режисьори – колкото повече щастлива публика привлече този трамплин, толкова по-нависоко ще изстрел€ режисьора. Ќ€къде там във висините е гол€мото кино, което вече си е професи€, от ко€то се живее, а слънцето е ’оливуд...
 
«ащо ви казвам всичко това? «а да ви дам една актуална обща картина на късото кино, ко€то е доста по-различна от тази преди н€колко години. “епърва късометражното кино ще прежив€ва невиждан бум, от който всички ще сме щастливи, защото благодарение на него ще можем да видим в кино измерение много повече гледни точки на знайни и незнайни войни от вс€ка точка на света.  
#Tempo #SETH #WORLEY #RED #GIANT #2013 #USA #—јў #fx #effects #branded #брандиран #фантастика #sci #fi #ефекти

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018