10.12 20:00ч
Ѕлагоевград
–≈∆»—№ќ–  
—ј…“  
 MICHAEL MALONEY
 HIDDENSECRETSOFMONEY.COM
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    —јў       година    2013      времетраене    30мин
жанр    ƒокументален ƒистопи€       технологи€    ћултимеди€      тема    √ол€мата картина
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
ёли€н —пасов
публикувано на 16 ёни 2014
ƒ а, разбирам ви... » аз се чувствах така, само че още след като гледах Zeitgeist преди години, който об€сн€ва горе-долу същата концепци€, но с леки разминавани€ и в малко по-пропаганден стил. ≈, редно е да споменем, че този филм е част от поредица в седем епизода, навлизащи в различни аспекти на темата и всъщност има скрит рекламен ефект. ‘инансира го goldsilver.com, сайт за търгови€ със злато и сребро. ’итро, защото именно тези метали са една от стъпките за пром€на на системата. Bitcoin пък може би ще се превърне в най-добрата стъпка. The Biggest Scam In The World обаче може би е най-успешната до момента сравнително достоверна интерпретаци€ на този не чак толкова сложен, но оплетен финансов механизъм, чрез който малка група от хора се оказва изведнъж могат да контролират стойността, ко€то всеки от нас носи в портфейла си или държи в банкова сметка. ѕод успешен, казвам рзбираем за възможно най-много хора, защото това се оказва най-големи€ проблем. јбсолютно всички живеем в зависимост от тази система, но почти никой доскоро не подозираше за не€ или дори да знаеше, му беше доста трудно да € об€сни достатъчно опростено, че всеки друг да схване клопката, в ко€то се намираме. Ќе само това, но и н€какси дори н€кои хора да зна€т за тази система, какво от това, след като продължават да живе€т по същи€ начин (с което поддържат системата)?!
 
 ритична маса е отговорът.  огато достатъчно гол€ма част от глобалното общество е на€сно с тази система, тогава би тр€бвало да се пропука, защото нежеланието да се функционира в не€ ще е на достатъчно мащабно ниво. ¬се още има време до този миг, но съм щастлив, че все пак се доближаваме и то със скорост като никога досега. ўастлив съм, че с наши€ проект можем да допринесем за постигането на тази „критична маса“, провокирайки ви да се замислите какъв е смисълът от тази порочна система, в ко€то ние работим ежедневно от сутрин довечер, за да може 1% от човечеството да има силата да реши каква част от труда ни да усвои този месец, играейки като вълци с лихви, облигации, държавни дългове, инфлаци€, ликвидност, финансови спекулативни показатели, пазарни цени на петрола, а дори и войни?! ¬се неща, които не усещаме в ежедневието си и н€маме досег до т€х, а в същото време в огромна степен определ€т как ще живеем? јз не искам моите деца да живе€т в такъв св€т, в€рвам, че и вие не го искате за вашите деца. «атова ви мол€, показвайте този филм на колкото се може повече хора, разказвайте за него, сподел€йте го, не оставайте при€телите ви да забрав€т, че всичко, свързано с пари днес е част от тази илюзи€ и, че в много гол€ма степен именно т€ е отговорна за повечето проблеми на съвремието ни, включително и екологичните проблеми. «наете ли, че много отдавна са изобретени по-добри и безвредни енергийни източници, но продължаваме да работим само с петрол, именно заради този 1%, който не иска технологични€ прогрес да изпреварва плановете им, за да си запаз€т печелившите позиции? «наете ли кой е Ќикола “есла? «наете ли, че именно заради тази система, много страни в јфрика, ёжна јмерика и јзи€ все още тънат в мизери€, глад и жажда?! «наете ли, че именно заради тази система, мафи€та ни тук продължава да царува и да се опитва да ни манипулира (това важи за вс€ка една държава)? «наете ли, че именно заради тази система, все още не сме затворили ужасната зееща пропаст между бедни и богати? ¬ече мислим за ћарс, но не мислим как да решим ежедневните си наболели проблеми. —амо защото един кръг от хора искат нещата да се случва именно така. «амислете се!
#world #biggest #scam #biggest #world #scam #the #biggest #scam #in #the #world #usa #federal #reserve #dollars #independance #free #markets #market #us #gouvernement #money #ciruclation #michael #maloney #hidden #secrets #of #money #сащ #пари #долари #зависимост #свободни #пазари #пазар #федерален #резерв #федерални€ #резерв #най-гол€мата #измама #в #света #манипулаци€ #спекулаци€ #FED #the #fed #фед #американци #американско #правителство #конспираци€ #глобална #финансова #система #тайните #тайната #тайна #the #secret #global #financial #system #world #св€т #lie #лъжа #the #system #the #matrix #матрицата

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018