10.12 20:00ч
Ѕлагоевград
director  
producer  
director of Photography  
http://simeonpratt.com http://davidboonphoto.com
държава    »сланди€ јвстрали€       година    2019      времетраене    10мин
жанр    ƒокументален       технологи€    »грално кино      тема    ¬дъхновение »зрастване
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
’ристина ƒилева
публикувано на 6 ћай 2019
T he Darkroom e филм на ƒейвид Ѕуун и —имеон ѕрат, който намира баланс между красивите и пон€кога плашещи пейзажи на »сланди€ и също така красиви и пон€кога плашещи емоции. —инхрон между тъга, надежда, красота, доверие. ‘отографите снимат филма в продължение на две седмици и половина. ¬ процеса на работа двамата се учат на доверие един към друг, сподел€т една кола и изключително ограничено време за сън и се бор€т с различни природни €влени€, не особено благопри€тни през гол€ма част от времето.
‘отографи€та е един от най-честните изрази за света.
David Boon

ќтнело им е време да убед€т Olympus да ги спонсорира – »сланди€ се оказва не толкова евтино м€сто и без странична помощ, Ѕуум и ѕрат не биха могли да осъществ€т иде€та си. ¬ кра€ на снимачни€ си престой те са при€тно изненадани, че след всички премежди€, които се е наложило да понесат – вода, мръсоти€, влага – камерите им все още работ€т блест€що.

¬ The Darkroom, —имеон е този, който се занимава със снимането (силно препоръчвам да хвърлите един поглед на творчеството му на simeonpratt.com). «а ƒейвид, който разказва сво€та истори€, работата по филма е терапевтична. —подел€йки за тежката загуба на брат си, бездната, в ко€то е потънал и начина, по който е усп€л да излезе от не€ – чрез фотографи€та, той с€каш свал€ товар от раменете си и започва да говори за това по-лесно. Ќав€рно всеки от нас може по собствен начин да разбере иде€та, ко€то лежи в основата на филма, да се свърже емоционално с не€, да € почувства.
#Iceland #story #photography #photographer #negative #emotions # #experience #beauty #исланди€ #истории #фотографи€ #фотограф #емоции #опит #красота

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018