22.11 19:00ч
—офи€
–≈∆»—№ќ–  
—÷≈Ќј–»—“  
 DAVID OREILLY
 DAVID OREILLY
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    »рланди€       година    2011      времетраене    17мин
жанр    ≈кспериментален       технологи€    јнимаци€      тема    јбсурд ƒруги реалности
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
 онстантин ћравов
публикувано на 19 —ептември 2013
ѕ ърво – ако чу€ или прочета н€кой да се опитва да анализира елементите на това велико творение; да говори за „смисъл”; разочарование от съвременната поп-култура; поругаване на детски символи, като признак на посттравматичен стрес или разочарование от този период в живота на автора; пост-киберпънк; или каквито и да е свързани размисли за психологи€ и културни течени€, ще дойда и ще подход€ спр€мо претенциозната уста, както в птичи€ диалог във филма.

÷ели€ „смисъл” го има в прав текст, в онези н€колко изречени€, които излизат в долни€ десен ъгъл, докато животните от ситкома разчастват смеещи€ се зрител. The External World е абсолютни€т апотеоз на абсурда, който представл€ва силно развитото въображение на един човек, подложен на съвременни€ информационен поток. ѕък ако решиш си се впусни и в загатната метафизична страна на нещата – сигурно всичко това съществува н€къде, както съществуваме ние. ѕлашещ ... или по-скоро ужасно забавен факт.

Ќо не, не, не. ¬ъобще не му мисли – седни, „нахрани” главата си (ако не си природно извратен), смей се и мигай на парцали. » започни да използваш шибаното си въображение, защото едно обикновено возене в трамва€ ми е напълно достатъчно, за да разбера, че почти никой днес не го прави.  

¬ коментарната секци€, тук и в социалните мрежи, не бих искал да виждам споменатите доста жалки аналитични опити. Ќека вместо това пробваме следното – всеки да си каже любими€ момент от този велик филм, или още по-добре – да сподели най-странната сво€ фантази€, ко€то му хрумва на момента. “очно така – предизвиквам те, човеко. —при да мислиш дали н€кой забел€зва петното от лютеница на пуловера ти и поне веднъж използвай истински€ капацитет на мозъка си ...

“очно като ƒейвид ќ’–ейли, който както сигурно сте се усетили е мо€т нов Ѕќ√. ќбразовайте се с още от суровата му 3D и MS Paint анимаци€ в негови€ YouTube канал.    
ј пък ако експериментът ми с коментарите се окаже успешен, то това ще ми докаже, че греша и може би (гол€мо може би е това), н€кой ден ще пуснем този филм на LIVE прожекци€, без да получим едно-две в€ли припл€сквани€ и много странни погледи в зам€на.
#анимаци€ #изродщина #психодиспансер #фантази€ #въображение #експериментален #лудница #experimental #the #external #world #външни€ #св€т #david #oreilly #2011 #animation #bizarre #strange #странен

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018