23.11 20:30ч
—амоков
–≈∆»—№ќ–  
—÷≈Ќј–»—“  
 KEITH McCARTHY
 KEITH McCARTHY
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    ¬еликобритани€       година    2009      времетраене    7мин
жанр    ƒокументален       технологи€    »грално кино      тема   
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
—тефан ƒобрев
публикувано на 1 —ептември 2013
два ли много хора осъзнават значението на този филм. ћалко са тези, които в€рват в телепати€та, аурите и различни видове енерги€. ‘актите обаче са следните.  вантовата физика малко по малко доказва наличието на други измерени€, в които си н€маме ни най-малко пон€тие какво се случва. ћатери€та всъщност е енерги€, ко€то се е подредила по специфичен начин. ƒо н€каква степен може да се каже, че сме направени от светлина. »злъчваме полета от магнитни и разни други енергии, които вли€€т на света около нас. ¬същност сърцето има по-силни такива вълни, откокото мозъка, а има и неврони, които стават за мислене. Ѕуквално мислим със сърцата си. “ова не мои измислици. јко се поразровите ще намерите и още по-неверо€тни факти.

» така, ще пристъп€ към теста на √анцфелд.  огато мозъкът ни н€ма никакви външни стимули, той започва да работи на различно ниво. “ова се знае от време оно. √ърците са киснали в тъмни пещери, медитаци€та представл€ва целенасочено изключване на всички физически сензори.  огато това стане, започваме да халюцинираме разни неща (без употреба на наркотици!), които според учените, занимаващи се с този ефект, не са напълно случайни. ƒруги хора могат да оказват вли€ние върху т€х. “ова си е телепати€.

≈кспериментът √анцфелд представл€ва следното нещо: един човек си слага тези топчета и го остав€т на тъмно и тихо. ƒруг в съседната ста€ гледа картинка и се опитва да € предаде на първи€, който знае, че н€кой ще му праща телепатично съобщение. –езултатите са смайващи. –аботи се с абстрактни неща - усещани€, представи, емоции. Ќо въпреки това н€кои учени са твърдо убедени (и представ€т емпирични доказателства), че науката съществува изключително във физическата вселена и н€ма територии, на които не е обърнато внимание. » това се случва, защото никой не в€рва, че са възможни такива шамански простотии.

—поред мен човечеството е тр€бвало да мине през етап, в който не в€рва в "свръхестественото", за да развие техниката си до там, откъдето вече може да изучава и такива €влени€.  ато например общото съзнание. ќпити показват, че индивидите от всеки животински вид (или поне бозайниците) са свързани телепатично без значение разсто€нието между т€х. јко критична маса от т€х научат нещо, всички изведнъж го зна€т. ѕроблемът е, че критична маса от хората са загубени.

≈фектът с червилото ме впечатли особено. Ќе тр€бва да се съдим по външни€ вид, не тази красота е от значение. ¬ажна е душата, енерги€та, ко€то човек излъчва. Ќачинът, по който вли€е на  вселената. Ќие вървим по зем€та все едно не зависим от не€. ћинаваме като бързи€ влак и не ни е ен€ за природата. ј т€ има всички отговори, които ни тр€бват. ќбръщайте внимание на научните открити€ и на науката като ц€ло. ўе се по€ви следващи€ √алилей, който ще ни покаже планетата през други очи. »ли вече се е по€вил.» не е сам.
#ганцфелд #процедура #телепати€ #тест #ganzfeld #procedure #telepathy #obe #science #spirit #2009 #documentary #документален #игрално #кино #live #action

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018