10.7 20:30ч
Пловдив
режисьор  
продуцент  
сценарист  

държава    Испания       година    2014      времетраене    1мин
жанр    Трилър       технология    Игрално кино      тема    Страх
запишете се за регулярни e-mail известия
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailняма да предаваме вашият e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
Светлана Тодорова
публикувано на 7 Септември 2018
Н ай-големите ни страхове се раждат в ума ни и се подхранват от собственото ни въображение. Затова ни е толкова трудно да се преборим с тях - битките със себе си не са никак лесни. Налага се да избягваме подлите номера на собствения си ум, отчаяно вкопчвайки се в логиката, опита, разума си и, за съжаление, твърде често да гледаме безпомощно как въображението за миг ги разбива на пух и прах. Страховете са съществена част от живота ни и са в основата на много наши решения, на изборите, които правим. До голяма степен те ни определят като личности, те очертават рамките и измеренията на света ни.
 
За децата - които са коренни обитатели на света на фантазията и въображението, тези битки са още по-трудни. Детските страхове имат ужасяващи лица, зъби и нокти, те са реалистични и в същото време - не познаващи ограниченията на реалността. Чудовища, които се крият в тъмното и могат да те погълнат. Зверове, които изпълзяват изпод леглото ти. Страшилища, които протягат нокти към лицето ти.
 
Страховете ни порастват и се променят заедно с нас. Като родители търпеливо обясняваме на децата си невъзможността на повечето им страхове. Примирено оставяме отворени врати, светещи лампи, разсеяно поглеждаме под леглата....

Обаче представете си, че... Ето оттук вероятно е тръгнал испанецът Ignacio Rodó, за да създаде едноминутното си филмче "Tuck me in". Страхът на едно дете. Кошмарът на един родител. Настръхнали косъмчета на врата ви. Брилянтно!
#Ignacio #Rodó #night #kid #nightmare #fear #thriller #страх #деца #кошмар

запишете се за регулярни e-mail известия
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailняма да предаваме вашият e-mail на трети страни
с подкрепата на
ИЗПРАТИ ФИЛМ ЕКИП КОИ СМЕ НИЕ? ПРЕСЦЕНТЪР СТАТИСТИКИ КОНТАКТ
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управлява от сдружение Кинематограф Медия
създаден в България
уебсайт, изграден от uli.space

някои права запазени В© 2012-2018