18.12 23:30ч
—офи€
–≈∆»—№ќ–  
 MICHAEL ZACHARY HUBER
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    —јў       година    2011      времетраене    9мин
жанр    ‘антастика       технологи€    3D анимаци€      тема   
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
—тефан ƒобрев
публикувано на 31 ќктомври 2013
ѕ ритесн€ва ме само едно нещо. ¬ъв филмите стана прекалено естествено да има постапокалиптични сценарии. “ъжно, но факт. „овечеството поема толкова много рискове, играем си с всички природни закони, с които можем. » то едновременно. » то на все по-гол€ма скала. ј почти не си мърдаме пръста да оправим проблемите, които възникват в последствие. “рагеди€та ще дойде изведнъж, както във филма. ћоже да е замърс€ване на водата, на въздуха, на храната... може да дойде откъде ли не. ”чените в момента не спор€т дали идва "кра€т", а кога и как ще се случи.

 онцепци€та на филма обаче свързва две подобни раси, отдалечени във времето и пространството.  ой знае, може влечугоподобните да са взели по-добрите решени€, да са останали близки до природата. ƒали ако б€хме зелени н€маше да се чувстваме по-естествено в природата?  акто и да е, оказва се, че ∆ивотът има н€кои правила, които се спазват във всички негови измерени€ и разновидности. » ще е добре да си пренаредим приоритетите спр€мо т€х.

ћузиката съпровожда емоци€та през ц€лата продължителност на анимаци€та. «а не€ отговар€ „ад —айтер, който работи и по –ататуй и Ќеверо€тните. “ой е събрал хора от филхармнони€та на Ћос јнджелис и други професионални музиканти, за да сътвор€т тази красота. јми, получило им се е!
‘илмчето представ€ странична гледна точка на земните проблеми. “ук извънземните н€ма да са лошите. Ѕащата, който намира мечето е дори натъжен от истори€та, на ко€то става свидетел. ¬се пак не всичко различно тр€бва да е против нас. » ако той може да скърби за нашата раса, какво ни остава да кажем ние, гледайки как се закопаваме сами?
#worlds #apart #св€т #далечен #разлика #апокалипсис #мече #дете #kid #child #bear #teddy #apocalypse #earth #alien #tech #технологи€ #извънземно #анимаци€ #сащ #usa #animation #earth

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018