16 Ќоември     ѕловдив    16:00ч

  ино и вино | ƒефиле на младото вино 2019 
м€стото е
–езиденци€ Д“ракийски станУ
–езиденци€ Д“ракийски станУ
ул. ѕълдин є5, —тари€ град
Ќе държим да сме меруди€ на всеки фестивал из Ѕългари€, но на хубавото вино трудно се усто€ва. Ќай-хубаво се гледат къси филми след 2 чаши вино, затова се включваме във "ƒефиле на младото вино 2019". ўе съберем най-първокласното късо кино от Ѕългари€ и света, за да отговорим на високите стандарти за качество на вината, които очакваме на фестивала.

ѕредставените държави ще са —јў, –уси€, Ѕългари€, ”нгари€, историите ще кип€т от обрати, ритъм и см€х, героите ще ви увличат с уникалните ситуации, в които изпадат, защото късото кино по нищо не отстъпва като качества от гол€мото кино.

¬ "I know you from somewhere" ще разберем как малък емоционален изблик, заснет в ресторант, изваден от контекст и пуснат в социалните мрежи може да преобърне живота на геро€.

"—амардала" е български документален филм, но и есе, което разказва за отношението между хората в този модерен св€т изпълнен с технологии и различни морални ценности. ¬печатл€ващо красив и вдъхнов€ващ филм, който казва много в 7 минути.

¬ "ѕартньори", ще надникнем в сложните отношени€ между мъж и жена (Ћили€ ћаравил€ и ƒе€н ƒонков), които живе€т заедно, но имат доста отворени виждани€ за връзките. “ази свобода става и изпитание за отношени€та им, и особено интересни са начините, по които им хрумва да го преодол€ват...

"«дравейте, ќксана —околова" е уникална пароди€ от –уси€ за един радио водещ, чийто първи работен ден в ефир започва с глас, тотално пресипнал от партито, което си причин€ва миналата вечер, за да отпразнува новината, че го взимат на работа...  ак ще завърши всичко това?

Ќай-доброто предстои!
м€стото е
–езиденци€ Д“ракийски станУ
–езиденци€ Д“ракийски станУ
ул. ѕълдин є5, —тари€ град
10лв
~120 мин BG / EN подход€що за всички

10лв

~120 мин

BG / EN

подход€що за всички
зареди още събити€
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018