20 ‘евруари     ¬елико “ърново    19:30ч

 Hook ups! ‘илми за любов, секс и връзки 
м€стото е
TAM club
ул. ћарно поле 2ј
-- Ќ≈ѕќƒ’ќƒяўќ «ј Ћ»÷ј ѕќƒ 16 √ќƒ»Ќ» --

ўе почетем —в. ¬алентин малко по-различно - ще се опитаме да разкрием истински€ цв€т на любовта, който далеч не е толкова розов, колкото ни го пробутват по това време на годината.

 ак ви звучи да започнем ударно с български€ филм на –осица “ра€нова "Ќаречи ме както искаш"? “ой прослед€ва сложната ситуаци€, в ко€то се оказва јлекса - бунтар на 20, с открита сексуалност, със синини, нанесени от баща ѝ, които дори не са най-големи€т ѝ проблем. ¬ капана на обществените ценности и предразсъдъци нейната при€телка ћел е заседнала между очаквани€та на семейството си и избора да бъде във връзка с жена, факт, който не смее да признае. —трахът от щастие често струва повече от самото щастие.

ўе продължим със «ак, на когото му втръсва факта, че при€телката му непрекъснато чати. Ќещата излизат извън контрол, когато той ѝ разбива телефона в стената.

 ак една на пръв поглед безобидна иде€ за "нещо ново", пусната между при€тели по време на вечер€ ще излезе извън контрол и ще вкара всички в доста неловка ситуаци€?

јми какво да кажем за јлис, чието глухон€мо гадже се прибира по-рано от очакваното и не знае (и не чува) какво се случва на втори€ етаж?

Ћюбовта има много нюанси, разбира се... т€ може и да е болезнена, и тъжна, и смешна... и ужасна... и прекрасна!

Ќеслучайно три филма ще са от »спани€ - освен царе на късото кино, те са и майстори на сложните взаимоотношени€ с всичките им детайли, противоречи€ и дори смели скокове в неверо€тни въображаеми пътешестви€ само и само, за да об€сн€т простичка иде€.

«ащо "Hook ups"?
«ащото сме подбрали филми, които н€ма да ви остав€т мирни, те ще ви закачат така €ко, както ни закачат половинките, играейки гол€мата игра на флирта.
м€стото е
TAM club
ул. ћарно поле 2ј
зареди още събити€
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018