23 Ќоември     —амоков    20:30ч

  ино вечер 
м€стото е
 оуъркинг ’ъб-а
ул. јсен  арасто€нов 2
—лед л€тното избухване на Ћаго фест 2019 и последвалото затишие, се завръщаме в приветстващи€ ни уютен HUB, за да ви съберем пред екрана и да ви покажем н€кои от най-добрите филми за последните две години.

—елекци€та ни ще е от ц€л св€т и включва два филма от Ѕългари€:
"—амардала" - уникален визуално филм на —ава »ванов за отношението между хората в този модерен св€т изпълнен с технологии и различни морални ценности.

"10 метра и нещо" на …ордан ћихайловски
— какво се сблъсква човек, който пада от високо и се наран€ва? Ќеверо€тно точно обрисуване на "природата на българската администраци€" с гениален хумор.

"Ѕатмобил" на режисьора на нашумели€ "Ѕотев е идиот" - ƒе€н Ѕарарев: един баща, който не иска нищо повече от това сина му да го вижда отново като Ѕатман.

ўе включим и един филм от –уси€:

"The Smoke" на руски€ режисьор »ван ѕлечев, ни въвежда в сурови€ живот в руско предградие на момче и негови€ баща. “ака се получава, че и двамата кри€т много неща един от друг и скоро ще научат за всичко по трудни€ начин.

¬ документални€ "Phenomenality" ще ви разкажем истори€та на –ик ‘райър - пионерът на големите вълни, който е "умирал повече пъти от ’ристос". „овек, който, движейки се по ръба на здрави€ разум, посто€нно рискувал живота си, за да се чувства истински жив.

Ќай-доброто предстои!
м€стото е
 оуъркинг ’ъб-а
ул. јсен  арасто€нов 2
зареди още събити€
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018