Пловдив     27 Февруари     19:00ч
Късо кино в Cu 29, с премиера Stereo Love

Стерео Любов! Помните ли този филм, станал преди няколко години доста известен, на режисьора Мартин Илиев, жънейки успехи по световни фестивали и трогвайки много хора. Темата на това събитие ще е ЛЮБОВ, разказана от доста различни гледни точки. Споко, няма да разливаме сапун от екрана, впрочем ще се смеете много какви истории измислят хората. Като пича, събудил се напикал се до приятелката си и сега какво? Или мацката, събудила се до пич, когото тя дори не помни, как и защо... Или невероятно чувствена история от 40те в златните години на Ню Йорк, разказана през измерението на slow motion. Или още една, но stop motion, с някъде над... 200 награди по цял свят. Най-доброто предстои! <3
вход: свободен
време: ~120мин


ул. Христо Дюкмеджиев 24виж карта
Пловдив     13 Март     19:00ч
Късо кино в Cu 29, с премиера Arene

Няма да повярвате ако ви кажем, че българин стои зад невероятна sci-fi продукция от Дания -Arene на Henrik Clausen, продуцирана от Стоян Янков. Ще ви разкажем интересни факти защо и как се случва тази продукция, ще гледаме Curfew, спечелил Оскар през 2013, ще видите какви изненади може да поднесе една руска рулетка в интернет на нищо неподозираща мацка. Едно от заглавията е от Сърбия, в който ще гледаме страхотна и напрегната игра на надцакване между двама военни. Ще завършим събитието с още една много красива фантастика, базирана на въображението на деца.
вход: свободен
време: ~120мин


ул. Христо Дюкмеджиев 24виж карта
Пловдив     27 Март     19:00ч
Късо кино в Cu 29, с премиера Flutter

Премиерният за Кинематограф български световно награждаван филм Flutter, ще ни въведе в чудатия свят на Флио, единственото от всички живи същества на Земята, което не може да лети. От Уругвай ще ни покажат съвършен филм, с който се подиграват на американците за Тръмп и абсурдната му идея за стена. Ще видим изпълнен със съспенс филм от Косово, който ще ни върне във времето на гражданската война в Югославия. История от САЩ ще ни предупреди за катастрофалния потенциал, който кибер-ерата може да има за личния и професионалния ни живот, подлагайки facebook и tinder на унищожителна и остроумна критика.
вход: свободен
време: ~120мин


ул. Христо Дюкмеджиев 24виж карта
въведи кода от гърба на билета си
ПРЕСЦЕНТЪР ЗА ПРОЕКТА НАШИЯТ ЕКИП ИЗПРАТИ ФИЛМ ОТВОРЕНИ ПОЗИЦИИ КОНТАКТ С НАС


project lead by Kinematograf Media Foundation
with love from Sofia, Bulgaria

site engineered by uli.space
some rights reserved © 2012-2017