София     06 Март     19:00ч
Късо кино в LIVE & LOUD, с премиера Arene

С идването на пролета, решихме че е време пак за късо кино в София. Стартираме с голяма гордост с Arene, фантастична 3D анимация от Дания, продуцирана от българина Стоян Янков. Ще ви разкажем защо и как се стига до тази продукция. Ще гледаме Curfew, спечелил Оскар през 2013, ще преминем през интересна гледна точка, напомняща защо кацането на Луната не може да е фалшификация, ще се посмеем на един сръбски филм за уникална ситуация, в която ще изпаднат двама военни и още 7 умело подбрани филма!
вход: свободен
време: ~120мин


ул. „Позитано“ 8виж карта
София     16 Март     19:00ч
Късо кино в Клуб на пътешественика

Изпращаме зимата, на която без друго нямахме възможността да се насладим достатъчно. Затова пък в Клуба на пътешественика ще се пренесем на север - в суровите Норвегия, Финландия и о-в Скай. Ямайка и Чад ще компенсират за по-топлолюбивите: сюрреалистичната красота на севера срещу причудливите изненади на юга. Ще се запознаем с любопитните избори на не по-малко любопитни герои. Акцент на събитието ще бъде заснетият в Непал филм на Атанас Куцев, „Истинско щастие".
вход: 7 лв
време: ~120мин
резервации: 0882 292 877


ул. Сердика №19виж карта
София     21 Март     19:00ч
Късо кино в LIVE & LOUD, с премиера Flutter

Премиерният за Кинематограф български световно награждаван филм Flutter, ще ни въведе в чудатия свят на Флио, единственото от всички живи същества на Земята, което не може да лети. От Уругвай ще ни покажат съвършен филм, с който се подиграват на американците за Тръмп и абсурдната му идея за стена. Ще видим изпълнен със съспенс филм от Косово, който ще ни върне във времето на гражданската война в Югославия. История от САЩ ще ни предупреди за катастрофалния потенциал, който кибер-ерата може да има за личния и професионалния ни живот, подлагайки facebook и tinder на унищожителна и остроумна критика.
вход: свободен
време: ~120мин


ул. „Позитано“ 8виж карта
въведи кода от гърба на билета си
ПРЕСЦЕНТЪР ЗА ПРОЕКТА НАШИЯТ ЕКИП ИЗПРАТИ ФИЛМ ОТВОРЕНИ ПОЗИЦИИ КОНТАКТ С НАС


project lead by Kinematograf Media Foundation
with love from Sofia, Bulgaria

site engineered by uli.space
some rights reserved © 2012-2017