АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ 10
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Малайзия Европа Канада Австрия Норвегия Нова Зеландия Германия Египет Австралия Гренландия САЩ Холандия Швейцария Иран CAN+JAP+RUS Босна и Херцеговина Мексико Полша Колумбия Португалия Хонг Конг Великобритания Чехия Сърбия & България Украйна Испания Франция Русия Белгия Сърбия Румъния Швеция Дания Хърватска Хаити Китай Америка България Тайланд Бермуда Ирландия Гърция Южна Корея Аржентина Израел Венецуела Бразилия Индия ЮАР Япония
Melon Head
Помните ли онзи човек, с когото излязoхте някога, за да отбиете номера и просто се примирихте, че трябва да изтърпите само една среща. Как беше? Е, надали е била по-фрапантна среща от тази...
Andy Fortenbacher / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ПАРОДИЯ
The Spoon Killer
Колко време може да отнеме едно убийство с лъжица? Продукцията на Richard Gale е уникална смесица от комедия, пародия и ужаси, съчетани по един истеричен и оригинален начин, където зрителят остава втрещен и под напрежение до последната минута.
RICHARD GALE / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ПАРОДИЯ
Smoke Kills
Какво може да роди или унищожи забраната за пушене на работното място? Понякога еднократно действие може да има всепродължаващи и глобални последици. Със същото ще пробва да ни разсмее и Smoke Kills на руското Antimult Studio
ANTIMULT STUDIO / Русия АНИМАЦИЯ / ПАРОДИЯ
Habanera
Ако Жорж Бизе беше създал „Кармен“ в днешно време, то музикалният клип към Habanera, за да се хареса на аудиторията в 21-ви век, нямаше да е много по-различен от версията на MeTube. Из музикалната еволюция и отражението й върху човешката култура.
DANIEL MOSHEL / Австрия МУЗИКА / ПАРОДИЯ
Status Update
В свят, в който всеки загубеняк демонстрира живот във facebook, който не отговаря на реалността, статусите на Allan Kasvotski изведнъж се превръщат в реалност. Status Update е колкото нелеп, толкова и провокиращ въпроси върху съвременния живот.
DANIEL REISINGER / Австралия FX ЕФЕКТИ / ПАРОДИЯ
E. T. A.
Едно приключение в космоса, което всъщност се оказва доста скучно. Това не би трябвало да е изненадващо, защото там има много пространство и малко неща, които да се случват. Героят ни няма от какво да се притеснява, но ще остане ли спокоен до края?
HENRIK CLAUSEN / Дания 3D АНИМАЦИЯ / ПАРОДИЯ
Das Tub
В ледовитите дълбини на окена една германска подводница ще се натъкне на няколко находки, коя от коя по-странна и неочаквана. Колко объркващо може да бъде всичко това? Das Tub от Нова Зеландия!
SIMON RIERA / Нова Зеландия FX ЕФЕКТИ / ПАРОДИЯ
What If Animals Ate Fast Food
Огромен процент днес от хората в „развитите страни“ са дебели, защото лежат и ядат хамбургери. Един екип от Германия приложи този проблем върху животните... Резултатът е покъртителен смях. Добре че животните не проядоха fast food.
KYRA BUSCHOR / Германия 3D АНИМАЦИЯ / ПАРОДИЯ
ПРЕДИШНА12СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+