10.12 20:00ч
Ѕлагоевград
–≈∆»—№ќ–  
ѕ–ќƒ”÷≈Ќ“  
 CALEB SLAIN
 GORILLA FILM COMMUNITY
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    ¬еликобритани€       година    2013      времетраене    10мин
жанр    „ерен хумор ƒрамеди€       технологи€    »грално кино      тема    »ронични обрати ÷инизъм
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
ёли€н —пасов
публикувано на 14 ёни 2013
F ree Pie е трагична приказка за живота, ко€то се запомн€ за много дълго време. ћоже би това е един от шедьоврите за тази година. “олкова е естествено всичко и в същото време толкова абсурдно, че накра€ не сте много сигурни какво точно ни прави толкова съпричастни към истори€та. Ќе€снотата какво предстои с всеки следващ миг?! »ли отвратителната емоци€ на загуба, ко€то н€кои от нас са изпитвали?!  акто и да е, тъй като много неща бих искал да кажа за филма, за да не ви затормоз€вам с дълги и хаотични текстове, ще ги изреждам в кратки абзаци.
 
ћного е трудно да се каже в случа€ кой е протагонист и кой антагонист, защото и двамата игра€т и двете роли едновременно, нещо, което също утвърждава Free Pie не просто като поредни€ филм, а като шедьовър.
 
ѕомните ли „–ечта на  ра눓? ’ем се говореше за него, хем н€какси мина между пръстите на обществото и хората, които го изгледаха докра€ не са толкова много. “ака е, защото хората обичат действието, а „–ечта на  ра눓 беше 98% говорене и едва 2% действие. јми Free Pie е в подобно съотношение, което на фона на късите филми, представени в  инематограф също го отличава. » въпреки това толкова е добра играта на двамата, че т€ просто ви държи...
 
...ооо да, актьорската игра... √ениална е. “олкова са различни двамата и толкова добре влизат в ролите си, че просто влизате в т€хната реалност без да постав€те под съмнение плътността на героите им. ѕо думи на Caleb Slein, тези актьори са били предвидени още преди адаптаци€та на сценари€. ƒа, не всеки филми започва от кастинга. ѕон€кога, кастинг изобщо н€ма. √ероите са сред нас.
 
ќще нещо, което прави Free Pie уникален – общата емоционална картина. ‘илмите се категоризират по жанрове според емоци€та, ко€то нос€т. ƒа, в късото кино, често има микс между позитивни и негативни емоции, но тук това е изразено много брутално. ‘илмът буквално ви кара да се смеете, докато главни€ герой изжив€ва смъртта на детето си?! — което като зрители ви кара да изпитате нещо, което мнооооого малко филми усп€ват да ви вмен€т, защото е чувство, което изисква действи€ от ваша страна – чувство за вина.
 
ћога още много да ви говор€, но... Free Pie is the film. Watch it.
#free #pie #CALEB #SLEIN #black #dark #humor #comedy #live #action #uk #великобритани€ #комеди€ #черна #черен #хумор #игрално #кино #2013

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018