10.12 20:00ч
Ѕлагоевград
“ози филм не е достъпен безплатно, но може да бъде гледан тук
“ози филм не е достъпен безплатно, но може да бъде гледан тук
–≈∆»—№ќ–  
ѕ–ќƒ”÷≈Ќ“  
 HASRAF СHAZТ DULLUL
 MASKED FRAME PICTURES
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    —јў       година    2013      времетраене    14мин
жанр    ‘антастика       технологи€    FX ефекти      тема    “ехнологии ƒруги реалности
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
ёли€н —пасов
публикувано на 16 ёни 2013
Ќ апоследък faux documentary-тата са на мода. Faux на френски е фалшив. “ова е природата на този жанр – убедителен, реалистичен, логичен и документален. ¬ъздействието им е доста силно, защото като ц€ло документални€ жанр през годините е запазил едно първично доверие у хората, че това, което казват е истина по подразбиране. Ќеслучайно скандалът, който избухна наскоро с Animal Planet беше толкова обсъждан. “е пуснаха филм, че русалките са открити, а никъде не споменаха, че е faux. ¬ следствие на това милиони хора по света за известно време наистина в€рваха, че русалките съществуват, съдейки по социалните мрежи и trend-овете в Google.
 
Project Kronos е дон€къде documentary, но не съвсем. —ценари€ е написан по традиционната за ’оливуд тритактова схема, ко€то се среща в повечето игрални филми. “ова ражда един интересен микс от игрално и документално кино, който в Project Kronos намирам за доста красив. ¬същност цели€ филм е красив... ∆еланието на човечеството откакто е вдигнало глава към звездите е било едно – контакт. јми ето го... » начина, по който се случва това от научна гледна точка е сполучлив. Ќе е 100% убедителен, тъй като човешки€ мозък изисква повече грижи от това, което сферата веро€тно му предостав€, но като ц€ло е убедителен. —естра ми, ко€то е на 8 се върза на филма... «начи става!
 
“ози филм е добро начало на една по-сложна и комплексна истори€ и за щастие Dullul в едно интервю казва, че см€та да продължи филма като web сериал. “ова би било страхотно! Ќе просто защото съм почитател на short sci-fi жанра. Project Kronos е нещо повече – той дава поле, което да провокира мисли и дискусии между хората за това какво е космическото ни бъдеще? » дали е предпоставка отново да погледнем нагоре? ‘акт е, че в средата на 20ти век,  осмоса става топ тема и постижени€та там са огромни, но след Ћуната и ¬о€джър, н€какси се върнахме отново на «ем€та и последва технологични€ бум, »нтернет, —оциалките, джобните ултра технологии... ƒали технологично сме способни, ако се хванем в рамките на 10 години да измислим начин наистина за следващо  осмисческо постижение – много по-мащабно от всичко досега?! ћеждувременно вижте Mars One! :)
#project #kronos #hasraf #dullul #usa #faux #documentary #sci #fi #live #action #space #фантастика #fx #effects #ефекти #игрално #кино #космос

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018