17.10 19:00ч
—офи€
–≈∆»—№ќ–  
—÷≈Ќј–»—“  
 MARKO SLAVNIC
 MARKO SLAVNIC
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    —јў       година    2011      времетраене    4мин
жанр    ƒрамеди€       технологи€    »грално кино      тема   
запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
—тефан ƒобрев
публикувано на 2 ќктомври 2013
¬ сички сме били свидетели на скандали с подслушвани€. јко този филм беше дори една доза политически, щеше да предизвика много шум.   огато става въпрос за лична информаци€ всички си представ€ме как  т€ ще бъде експлоатирана срещу нас. ¬ случа€ обаче е точно обратното. «амисл€м се какво ли щеше да стане ако това беше правителствена практика. —ветът щеше да е много по-красиво м€сто, където хората си помагат и не се страхуват да сподел€т.

ќт друга страна е представен конфликт между двама души. ћожете да се видите в подобна ситуаци€, защото в разговора на двойката н€маше никакви специфики. ќт време оно хората са решавали проблемите си чрез арбитър. ¬инаги се налага да има трети човек, безпристрастен към спора. “ака просто става най-лесно. ¬ семейно отношение това е малко по-трудно. Ќе може н€кой чужд човек да се меси в нашите си работи. »ли може?

јнонимни€т китаец  дори не се по€в€ва лично. ѕросто ги подсеща за неща, които и без това зна€т, но са забравили да приложат. ¬ крайна сметка проблемът се решава между участниците. ¬ъпреки лични€т ни опит, филмите и това, което истори€та показва, конфликтът не е естественото състо€ние на човек. ¬секи се стреми към покой и най-малък разход на енерги€.  ато атомите, от които сме направени.  

Table 7 показва и отношени€та в една връзка. ќбикновено мъжа е този, който се чувства виновен а жената не е сигурна какво иска да направи по въпроса. Ќо ако тази вина се отнеме виждаме, че и двамата просто искат да продължат. ћиналото е за това - да черпим опит от него. Ѕъдещето ни дава причина да продължаваме да се борим. ј в насто€щето тр€бва да направим всичко възможно да бъдем щастливи от това, което имаме и да обичаме повече. Ќе н€кого или нещо, а всички и всичко. —ами вид€хте как китаеца се притесни, че двойката може да не се разбере.
#table #7 #маса #китаец #подслушване #eavesdropping #chinese #restaurant #ресторант #китайски #романтично #romantic #—јў #USA #cool #luck #късмет #marko #slavnic #dramedy #live #action #драмеди€ #драма #комеди€ #The #Fortune #Cookie

запишете се за регул€рни e-mail извести€
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailн€ма да предаваме ваши€т e-mail на трети страни
система за дискусии от Disqus
с подкрепата на
»«ѕ–ј“» ‘»Ћћ ≈ »ѕ  ќ» —ћ≈ Ќ»≈? ѕ–≈—÷≈Ќ“Џ– —“ј“»—“» »  ќЌ“ј “
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управл€ва от сдружение  инематограф ћеди€
създаден в Ѕългари€
уебсайт, изграден от uli.space

н€кои права запазени ¬© 2012-2018