03.7 20:30ч
Пловдив
РЕЖИСЬОР  
СЦЕНАРИСТ  
 MARKO SLAVNIC
 MARKO SLAVNIC
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google
look for this name on


the feed the siteCO Google

държава    САЩ       година    2011      времетраене    4мин
жанр    Драмедия       технология    Игрално кино      тема   
запишете се за регулярни e-mail известия
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailняма да предаваме вашият e-mail на трети страниревю
име
e-mailавтор
Стефан Добрев
публикувано на 2 Октомври 2013
В сички сме били свидетели на скандали с подслушвания. Ако този филм беше дори една доза политически, щеше да предизвика много шум.  Когато става въпрос за лична информация всички си представяме как  тя ще бъде експлоатирана срещу нас. В случая обаче е точно обратното. Замислям се какво ли щеше да стане ако това беше правителствена практика. Светът щеше да е много по-красиво място, където хората си помагат и не се страхуват да споделят.

От друга страна е представен конфликт между двама души. Можете да се видите в подобна ситуация, защото в разговора на двойката нямаше никакви специфики. От време оно хората са решавали проблемите си чрез арбитър. Винаги се налага да има трети човек, безпристрастен към спора. Така просто става най-лесно. В семейно отношение това е малко по-трудно. Не може някой чужд човек да се меси в нашите си работи. Или може?

Анонимният китаец  дори не се появява лично. Просто ги подсеща за неща, които и без това знаят, но са забравили да приложат. В крайна сметка проблемът се решава между участниците. Въпреки личният ни опит, филмите и това, което историята показва, конфликтът не е естественото състояние на човек. Всеки се стреми към покой и най-малък разход на енергия. Като атомите, от които сме направени.  

Table 7 показва и отношенията в една връзка. Обикновено мъжа е този, който се чувства виновен а жената не е сигурна какво иска да направи по въпроса. Но ако тази вина се отнеме виждаме, че и двамата просто искат да продължат. Миналото е за това - да черпим опит от него. Бъдещето ни дава причина да продължаваме да се борим. А в настоящето трябва да направим всичко възможно да бъдем щастливи от това, което имаме и да обичаме повече. Не някого или нещо, а всички и всичко. Сами видяхте как китаеца се притесни, че двойката може да не се разбере.
#table #7 #маса #китаец #подслушване #eavesdropping #chinese #restaurant #ресторант #китайски #романтично #romantic #САЩ #USA #cool #luck #късмет #marko #slavnic #dramedy #live #action #драмедия #драма #комедия #The #Fortune #Cookie

запишете се за регулярни e-mail известия
с най-доброто от късометражното кино за гледане безплатно


име
e-mailняма да предаваме вашият e-mail на трети страни
с подкрепата на
ИЗПРАТИ ФИЛМ ЕКИП КОИ СМЕ НИЕ? ПРЕСЦЕНТЪР СТАТИСТИКИ КОНТАКТ
Český     English     Deutsch     Italiana     Slovenský


проектът се управлява от сдружение Кинематограф Медия
създаден в България
уебсайт, изграден от uli.space

някои права запазени В© 2012-2018